Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

abi elimizde imkan varken (ki imkan varki ploldiye bonservis iin bu kadar yüksek rakamlara çıktık) alın ey yönetim adam gibi bi forvet ünal başkan sözünde dur ve dünyaca ünlü bi glocü al...sercanı yada luca toni amcayı değil

renkdaşlar bu sene 10 numara pozisyonu olmuyacak mı?(lincoln,misimoviç) gibi...

Luca Toni nin bitiriciliği 80 yaşında bile iyi olur ... Dünyanın sayılı pivot santraforlarındandı bence hala Türkiyede iş yapar .. İsterim gelmesini

Gelmez ya olurda gelirse bu toni ve iyi bi sezon geçirirse bu kadar (bende içinde olmak üzere) karsı cıkanların yüzü kızarır , sende gurulanırsın ins.

Ama hiç ama hiç sanmıyorum iş yapacagını 35 yaş az bi yaş değil futbol için bide bizim ligimizi biliyorsun %100 mücadeleye dayalı bi lig ..

35 yaşindaki bir oyuncu ne kadar mücadeleye acık olur tartısılır ama sana göre tartısılır bana göre tartısmaya bile gerek yok çünkü 1 - 2 sene kadar geç kalmıs bir jubilesi var su an o oyuncunun..

Olurda gelirse sadece para kazanmaya gelecek bi oyuncu olacaktır. Bununda farkındadır o zaten gider paramı çatır çatır alırım diyerek gelecektir.Oda biliyor cunku 35 yaşindaki bi topcunun vereceği verimi.

peki sana soru; pivot forvet sistemini oynamak istiyormusun? , bundan 11 yil once oynadigimiz taktik geri mi donsun ,pivot forvet mi kaldi bize toni lazim ,ne olur kardesim yapma etme ne tonisi :)

Zlatan İbrahimovic de bir pivot forvettir ve hala say desem dünyanın en iyi forvetleri arasında sayarsın öyle değil mi ? Toni tecrübesiyle gol atar son vuruşlarıyla ve havasal hakimiyetiyle ama sadece bir sezonluk :)

Onu bunu bırakında ligin ilk maçını sabırsızlıkla bekliyorum şöyle ilk haftadan 3-0 , 4-0 'lık bir skorla rakiplere gözdağı vermemiz lazım.

Neler oluyor beyler burada ?

Toni'yi övenler, Tevez'i ciddi ciddi isteyenler.

3 ay nöbet yaramadi bize, yarin bitiyor iyi bari. :D

3-4 saattir yokum arkadaşlar, Toni haberleri nereden çıktı ? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Toni kac yasinda?

Forvet gereksiz eger Sercan'i aliyorsak.

toni asparagas.ben terim in böylesine saçma bir transfere müsade edeceğine inanmıyorum.eğer olursa terim bıraksın bu işi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt