Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toniyi 1 seneligine kiralayim, bu sene isimizi gorur seneyede barosla toniyi gonderip iyi birini aliriz

Fener'in aldığı adam Emenike'den iyi olduğu kesin.

Zlatan İbrahimovic de bir pivot forvettir ve hala say desem dünyanın en iyi forvetleri arasında sayarsın öyle değil mi ? Toni tecrübesiyle gol atar son vuruşlarıyla ve havasal hakimiyetiyle ama sadece bir sezonluk :)

gozunu seviyim ibra ile toniyi karsilastirma ipra deli gibi adam gecen teknigi cok iyi olan bir adam ,toni ne adam gecer ne depar atar 18 icinde top gelirse vurur ,yani toni icin top sisiricen ,kalsin almiyim ben :)

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

(adria, 04.09.2011 23:52)

guzelolur yaü aternatifli kadro olusuyor

Kim bilir kim simdi bu resimi "DisLike" yapmak ister :D

luca-toni_56052.jpg

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

Galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

Evine hoşgeldin!

Link verebilir misin?

Zlatan İbrahimovic de bir pivot forvettir ve hala say desem dünyanın en iyi forvetleri arasında sayarsın öyle değil mi ? Toni tecrübesiyle gol atar son vuruşlarıyla ve havasal hakimiyetiyle ama sadece bir sezonluk :)

ibrahimoviçi sadece pivot forvet olarak değerlendirmek haksızlık uzun olabilir ama komple bir adam ibrahimoviçi toni gibi kazma ile aynı kefeye koymam

Abdul kader keita

Başlık içinde ara

Evine hoşgeldin!

[video=youtube;9h_mhqdIFj4]https://www.youtube.com/watch?v=9h_mhqdIFj4[/video]

O kadar da degil. Bayern´de iyiydi Toni. 60 macta 38 Gol atti Toni.

Hangi iyi ya?Beş senedir aralıksız takip ediyorum Bayern'i,Bu gözlerin görüp görebileceği en yeteneksiz forvettir o adam.38 tane attıysa onun üç katı pozisyonu da s.çıp sıvamıştır Toni.

Maruz görün arkadaşlar yeri değil özür diliyorum ama şunu bilen varmı aranızda.?

Couln't load default.cfg Make sure Call of duty is run from the correct folder.

Bu ligde Veysel Cihan gol atıyor renkdaş Toni anasını ağlatır

Kaç golü varki bu veysel'in bir forvet olarak neredeyse 6 macta 1 gole denk geliyor .. Genc zamanında alınsaydı kesinlikle işe yarayacaktır ama salak değiliz biz renktas 35 yaşindaki bi oyuncuyu trasnfer edecek kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt