Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulan nedense bir anda son dakika Keita gelecekmiş hissine kapıldım.

Keita'nın amcası Florya'nın etrafınde dört dönüyormuş 1 haftadır. Keita haberi gerçek olabilir.

Bence biz dönelim keita'nın etrafında egerki bu transfer gerçekleşirse lig baslamadan yıkılır ortalık. sağ tarafa en ideal isim keita mükemmel ötesi olur.

Şuan bei en çok mutlu edicek transfer Keita olur, reis her zaman reistir gelir babalar gibi yardırır akar o kanattan.

Şeref Aydın'ın dediği mutlu son belki Keita'dır. :=)

Maruz görün arkadaşlar yeri değil özür diliyorum ama şunu bilen varmı aranızda.?

Couln't load default.cfg Make sure Call of duty is run from the correct folder.

oyun orjinal degil dimi halit? yaptigin crak i dogru yere yap, bide run komutunu gosterdigin dosya oyunun un run exe dosyasi olmasi lazim ,

CNK_DmL CnkDmL

Tamam arkadaslar toni konusunda msj alınmıştır iletilecektir :))

hadi insallah vazgecerler

içeriden çok sağlam(bugüne kadar beni hiç yanıltmamış) bir kaynaktan aldığım bilgiye göre yarın sabah kap'a görüşmelerin başladığı bildirilecek, akşam üzeri de transferinin bittiği açıklanacaktır.

sözlük ve twitter'a yazmak için izin alınmıştır.

galatasaray'ımıza hayırlı uğurlu olsun. transferin gerçekleşmesinde menajerinin olağanüstü çabası olmuş, ona da teşekkürler.

evine hoşgeldin!

alıntı : eksisozluk

Marco Kirdemir

Sevgiler saygilar galatasaylilara lass ile bu gun konustum o cok istiyor galatasaraya gelmek icin ocakta real madritte uygun fiyata verir soz size getirecegim glatasarayada buyuk yildiz yakis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt