Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Toni'yi Stancu'ya tercih ederim.Hatta Anıl'a.

Toni gelmesin.Sercan da geldiğine göre Baros sakatlanmazsa inşallah sakatlanmaz çok iyi bir forvet.Herkez forvet forvet diyor ama Elmanderi kimse konuşmuyor çok kaliteli bir adam bence şu anki Barosu keser.Ve Yetenekleri muazzam olan ve gelişime açık Sercan bu üçü varken ve sadece STSL de oynayacakken yabancı Forvet almasakta olur.Bakarız Barosun durumuna yine aynısı olursa alırız Devre Arası alırız bi forvet.

Marco Kırdemir : ''Bugün Diarra ile görüştüm.Kendisi GS'a gelmeyi çok istiyor.Ocak'ta Madrid uygun fiyata inerse GS'a getireceğim.''

toni bildiğin odun yav

bayern yeni yeni kendine geliyor klose toni kazasından sonra

geçen sne kötü romada oynayamadı toni

açıkçası toniye verilecek paraya yazık

Bu toni olayını lauro mu loura mıdır nedir ona benzetmek istiyorum yani öyle olmasını umuyorum..

luca toni bana nefes alsın yeter felsefesini anımsattı

Toni transferini ancak Baros kalırsa hazmederim, çünkü Baros sakatlanırsa filan Elmandere bel bağlanmaz o yuzden en az 10 - 15 mac oynayabilir kaldıki, 6-8 gol atar dusuk fıyata bonservıssız bır yıllık gecıs donemınde alınabılır, yonetımede bu konuda hak veririm çunku Kazım, Sercan, Baros, Elmander bunların hepsi o bolgede oynar sadece sakatlık olursa diye emniyet sibobu olarak alınabılır, aksi taktırde Tonı'ye guvenerek yola cıkılmaz, sunuda soyleyım o kadarda on yargılı olmayalım 15 mac oynasa 6-8 gol arası bıseyde atar bu ligde.

Keita'nın amcası Florya'nın etrafınde dört dönüyormuş 1 haftadır. Keita haberi gerçek olabilir.

Bence boş kalsın kontenjan devre arası iyi araştırıp bir yıldız getirebiliriz.

Riera - Sercan - Keita

Bu arada alakasız bir bilgilendirme ama işimize yarar belki.Yarın saat 9 itibariyle TJK'nın kendi sitesinden at yarışı oynanabilecek. :)

toni.t1larg.jpg

Arena'da golü atıp şu hareketini yapmasını zevkle seyrederdim

Yahu forvet gereksiz,eger illa alinacaksa da El Hamdaoui'yi alalim.

Bana göre Sercan transferinden sonra forvet gereksiz ama bakalim Fatih hoca nasil dusunuyor.

arkadaslar insallah keita gelir yaaa.. adamin formasini aldim :P kaldi oyle hehehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt