Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

[video=youtube;W-nhWiwGOa4]https://www.youtube.com/watch?v=W-nhWiwGOa4[/video]

Mis gibi adam valla

Luca Toni'yi ucuz bir maliyete kiralarlarsa bir problem olmaz bence.4 Forvetimiz olacak işte sakatlıkta forvetsiz kalmayacağız.Ayrıca Luca Toni ne kadar yaşlı olursa olsun yetenekli bir adamdır.Bizim ligde de oynayan bazı forvetleri görüyoruz Luca hayli hayli oynar...

Ergun Gürsoy'un takıntısıydı, futbolcu dediğin adam biraz da yakışıklı olur, ben hiç tipsiz futbolcu transfer etmedim demişti.

ciddimisin çok güldüm

ergun-gursoy-galatasaray.jpg

ben erkekten ıııı şey futbolcudan anlarım.

en son yoğun bakımdaydı iyileşmiştir inşallah

Sen öyle diyorsan öyledir,senin gibiler zamaninda Hakan Sükürede Saban derdi,Toninin gelmesini bende istemiyorum yasindan dolayi ama adama kazma diyen yapek izlememistir yada futbol cahilidir.

rahat ol cok izledim o kazmayı 2 yılda kacıncı takımı(fıo bayer roma juve) hıcbırınde tutunamadı bıze defansla bogusacak topu aldımı orta sahayı yanına cekecek adam lazım mesela gyan. allah bızı korusun ondan

beyler şimdiden söylüyorum luca toni gelirse fatih hocayada yazıklar olsun futbol aklından şüphe ederim hocanın...ve bn bu forumda uzun zamandır severek girdiğim bu forumdan atılırım...çünkü çok ama çok pis söverim:mad:

Millet ben yattım iyi geceler.1000. mesajı gelecek transfer için saklayacağım :D

Twitter'de biri bir isim atiyor, herkes ondan duyuyor, onlarda yaziyor, sanki kendileri arastirip bulmuslar.

Siz de buna inaniyorsunuz.

Twitter kolpacilarin alemi.

Şeref Aydına en çok güvenenlerden biriyim de ; şimdi yarın son gün,eğer bir yabancı oyuncu gelecekse bunu bugün söylemesi gerekmez mi eğer önden bilgi alıyorsa tabi,yarın açıkladıktan sonra bu duyum veya önbilgi olmaz ki di mi ? bu gece gelir mi acaba diyorum.ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt