Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

by fbliler hemen şampiyonluk havasına girmişler.3 milyon 2 kiralık bitane forvet almışlar şampiyonluktan bahsediyolar.ilk 5 bile zor girer fb

10 numara mümkünse askıya alınsın, nefeslensin biraz. Yeni gelene değil, değerini hakeden biri çıkarsa asıldığı yerden çıkartılır, hakedene giydirilir.

Kasitli yapti demiyorum zaten.Kullandigim tabir buyuk gaf yapti ,talihsizlik gibi ifadelerdi.Hatasinin farkina varip soyleminin dil surcmesi oldugunu ifade edecek,konu kapanacak..Yoksa yanlis anlasildim oraya cekiyorlar gibi soylemleri bosuna. Kimse yanlis anlamadi dedikleri gayet acik.

ne dersem diyeyim zaten hükmü vermişsiniz. yandaş medya da yem arıyordu buldu cahil halkım da tuzlukla koşuyor... uzatmayalım ben ardanın söylediklerinde art niyet göremedim onun sözlerini çarpıtanların derdi başka

Seneye avrupaya gitmemiz garanti yani,noldu bu sene olmadı seneye sözmü dedi uefa başkanı?:asd:

SÜper mod bilmem ne yaparsa cemaat bilmem ne yaparmış,buyrun!

geyik sen git fenerli ol antu da yaz bosver burayi bak ltf diyoruz git senin gibi yilin en büyük transferi senin fenerli olman antuda seni cok güzel karsilarlar sanada bu yazim cunki bos insansin....

bilinçsizce yapılan eleştirilere karşıyız. yoksa mantıklıca yapılan yorumlar zaten toplumca kabul görüyor burada sadece eleştirmek için eleştirenler var bunu iyi ayırt etmek lazım.
İnsanların görüşüne hiç saygı yok. Herkes beğenmek zorunda mı transferleri? Bana kalırsa fena adamlar gelmedi ama beğenmeyen çıkarsa da kuş muhabbetlerine girmeye gerek yok.*

Geçen sene de Misimoviç Bundesliga asist kralı, Pino patlama yapabilir, Insua Liverpool 'dan geldi, Zapata deneyimli, Serdar Özkan denilen şeyler Engin Baytar 'a deniyordu. Daha geriye gidersek Elano Brezilya 'nın as oyuncusuydu.

3 senedir çektiklerimiz ortada, temkinli yaklaşılması da normal.

İnsanların görüşüne hiç saygı yok. Herkes beğenmek zorunda mı transferleri? Bana kalırsa fena adamlar gelmedi ama beğenmeyen çıkarsa da kuş muhabbetlerine girmeye gerek yok.*

Geçen sene de Misimoviç Bundesliga asist kralı, Pino patlama yapabilir, Insua Liverpool 'dan geldi, Zapata deneyimli, Serdar Özkan denilen şeyler Engin Baytar 'a deniyordu. Daha geriye gidersek Elano Brezilya 'nın as oyuncusuydu.

3 senedir çektiklerimiz ortada, temkinli yaklaşılması da normal.

budur arkadaş

insanlar görüşlerini beyan etmeye çekiniyor bu tür arkadaşlar yüzünden

ben selçuk melo muslera ve eboue yi nokta transfer olarak görüyorum ama diğer tüm isimler vasat

10 numara mümkünse askıya alınsın, nefeslensin biraz. Yeni gelene değil, değerini hakeden biri çıkarsa asıldığı yerden çıkartılır, hakedene giydirilir.

aynen 10 numara bir sene icinde kendini kanitlayana verilsin 10 numara bizim icin kutsaldir...

Seneye avrupaya gitmemiz garanti yani,noldu bu sene olmadı seneye sözmü dedi uefa başkanı?:asd:

SÜper mod bilmem ne yaparsa cemaat bilmem ne yaparmış,buyrun!

Ne alaka saçma sapan bir yorum.

Türkiye'de avrupaya gidememek büyük başarıdır.Ya şike yaparsın avrupa tekmeyi basar ya da Adnan Polat ve Adnan Sezgin kadar yönetimsel hata yaparsın genel kurul tekmeyi basar.

Biz şuan ikisine de uzağız.

Secan alindiysa yapilacak en dogru hareket , Keita yada Lass Diara'dan birini almak olur.Bu benim dilegim tabi ,gerceklesmesi zordur orasi ayri konu.Sercan'dan sonra yabanci forvet gereksiz Baros kalacak ise.

ekşisözlükten

menejeri olan amcasının bir haftadır istanbul'da olduğu, klübüyle olan sorunun çözüldüğü ve yarın galatasaray'a imza atabileceği dedikoduları dönmekte olan oyuncu. gerçekleşirse benim için sezonun transferi olur, özledik be siyah inci.

bana kalırsa bu sene transferler iyi iyi olmasına ama ben olsam çoğunu almazdım. zaten avrupaya gidemiyoruz elimizde gençleşmek için mükemmel fırsat vardı geçen sene rezilleri oynayan takımı dağıtırsam kimse itiraz edemezdi o yüzden eskileri gönderip yerine gençleri koyardım. altyapıdan ve transferler gençler olurdu bir sene ligde oynayıp uyum sağlarlardı en kötü 4. olurlar ama uyum sağlarlarsa 10 yılımızı kurtarırdık. şimdi ne yaptık 1 en fazla 3 yıllık takım kuruldu.

Ondan sonra sampiyon olamadin, istifa et FT demi ?

Numarası önemli değil adam gibi oynasın yeter isterse 100 numaralı formayı giysin :D

isterse formasız oynasın o bizim sercanımız artık kafasını öne eğip i.üzülmez stayla çalımlarını bizde atacak... riera ortalayacak sercan rövaşataya yatacak ortasahadan gelen sabri ile tsubasa vuruşu yapacak.

[video=youtube;Q06EaC6Y8jQ]https://www.youtube.com/watch?v=Q06EaC6Y8jQ[/video]

Keita için daha önce kapa görüşmelerin başladığı ve sonra olumsuz sonuçlandığı bildirilmişti.Ancak Podolski için, transfer sezonunun bitmesine saatler kala,görüşme için yapılan açıklamayı yapalı 12 gün olmasına rağmen resmi olarak (KAP) olumsuz bir açıklamanın gelmemesi çok ilginç.

Benim hala umudum var...

aynen 10 numara bir sene icinde kendini kanitlayana verilsin 10 numara bizim icin kutsaldir...

kutsal olduğuna inanmıyorum.kutsal olsa ne revivoya verilirdi ne necatiye.metin oktay hagi bunlara denecek laf yok.ama sora kim giydiyse bize bi yarar sağlamadan defoldu gitti.o nedenle bi kaç sene kimse giymesin.9 numarayı da kraldan sora elanonun giymesine çok kıl olmuştu.rezil etti o da.

bilinçsizce yapılan eleştirilere karşıyız. yoksa mantıklıca yapılan yorumlar zaten toplumca kabul görüyor burada sadece eleştirmek için eleştirenler var bunu iyi ayırt etmek lazım.

Şu anda neyin bilinçli neyin bilinçsiz olduğunu bilemeyiz. Zaman karşıt görüşü de haklı çıkarabilir. Elano 'ya toz kondurmadık mesela. Sen fenerlisin, antuya git demek olmaz şu anda yapılan eleştiriler yüzünden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt