Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Keita için daha önce kapa görüşmelerin başladığı ve sonra olumsuz sonuçlandığı bildirilmişti.Ancak Podolski için, transfer sezonunun bitmesine saatler kala,görüşme için yapılan açıklamayı yapalı 12 gün olmasına rağmen resmi olarak (KAP) olumsuz bir açıklamanın gelmemesi çok ilginç.

Benim hala umudum var...

araştırmacı gazeteci ulaş abi:D

Bazı arkadaşlar bazen şike darbesi yemiş Süper Ligin bu yıl Avrupa kupalarında yer almayan takımı Galatasaray'ın değil Barcelona'nın veya Real Madrid'in taraftarı olduklarını sanıyorlar. Bu imkanlarla kurulabilecek en iyi kadrolardan biri kurulmuştur.

ekşisözlükten

menejeri olan amcasının bir haftadır istanbul'da olduğu, klübüyle olan sorunun çözüldüğü ve yarın galatasaray'a imza atabileceği dedikoduları dönmekte olan oyuncu. gerçekleşirse benim için sezonun transferi olur, özledik be siyah inci.

Amcası eboue için floryadaymış.

Keita için daha önce kapa görüşmelerin başladığı ve sonra olumsuz sonuçlandığı bildirilmişti.Ancak Podolski için, transfer sezonunun bitmesine saatler kala,görüşme için yapılan açıklamayı yapalı 12 gün olmasına rağmen resmi olarak (KAP) olumsuz bir açıklamanın gelmemesi çok ilginç.

Benim hala umudum var...

Geldi gerçekleşmedi diye.

Benim tek korkum Kazımın kopuk kopuk oynaması ve o bölgede alternatifsiz oluşu..

Sezon içinde gözümüz keitayı çok arayacak gibi... :sad007:

Dua mı etsem bu gece,keşke yarın Keita gelse diye...Sanırım tırlatıcam.Tekrar iyi geceler.Bu kez gittim..

Renktaşlar bu gece babamın ölüm yıldönümüydü.Kusura bakmayın sinirim bozuk ve normal değilim ama gelişmeler nedir? Geldimi Sercan?

Sercan geldi madem forvet e gerek yok orta saha alalım yabancı

Zaman yok diyeceksiniz ama bunun planı yapılmıştır...

ne dersem diyeyim zaten hükmü vermişsiniz. yandaş medya da yem arıyordu buldu cahil halkım da tuzlukla koşuyor... uzatmayalım ben ardanın söylediklerinde art niyet göremedim onun sözlerini çarpıtanların derdi başka

Uzatmanin alemi yok ama dil insanlarin birbirini anlamasi icin vardir.Bir seyin yanlis anlasilmamasini istiyorsan dogru kelimelerle konusacaksin hele ki hassas bir konuysa.Elma deyipte millet Armut anladi diyemezsin.Cikip duzeltiyorum kullandigim ifadeler yanlisti diyeceksin bu kadar basit.

Benim tek korkum Kazımın kopuk kopuk oynaması ve o bölgede alternatifsiz oluşu..

Sezon içinde gözümüz keitayı çok arayacak gibi... :sad007:

Dua mı etsem bu gece,keşke yarın Keita gelse diye...Sanırım tırlatıcam.Tekrar iyi geceler.Bu kez gittim..

Sercan ı o bölgede de kullanma şansımız var

forumda 3 tür taraftar profili var

METIN OKTAY taraftar profili: sadik, gönülden bagli, sükretmesini bilen, durumunu anlayan

HINCAL ULUC taraftar profili : ne oldugu belirsiz , durmadan vidi vid elestiren ,hosnutsuz, kimseyi begenmeyen , brz tuhaf bi topluluk :confused:

EMRE BELESOGLU taraftar profili: kani bozuk, provakatör, muhtemelen icimizdeki kus , dönek, sorun cikaran

Bazı arkadaşlar bazen şike darbesi yemiş Süper Ligin bu yıl Avrupa kupalarında yer almayan takımı Galatasaray'ın değil Barcelona'nın veya Real Madrid'in taraftarı olduklarını sanıyorlar. Bu imkanlarla kurulabilecek en iyi kadrolardan biri kurulmuştur.

10 senedir bu senin dedigini kac kere demisiktir be renktas? Ne var elde 2-3 sampiyonluktan baska 2000 den beri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt