Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

--telegolde maliyet hesabını gördünüz mü?107 milyon euroluk maliyeti varmış bizim takımın aldıkları ve bonservisleri ile birlikte,ama gidenlerden gelen para sadece bonservis parası olarak hesaplanmış,

--bu 107 milyon sanki 1 senelik maliyet gibi gösterilmiş.hesap yapmadım ama su an gecen seneden farklı senelik yaklaşık 10-12 milyon euro arası fazla gider vardır..oyunculara verilen paralardan..daha az da olabilir.bonservislerde su an cebimizden 10 milyon bile çıkmadı..bunlar nasıl bukadar aptal olabiliyor.

Keita için daha önce kapa görüşmelerin başladığı ve sonra olumsuz sonuçlandığı bildirilmişti.Ancak Podolski için, transfer sezonunun bitmesine saatler kala,görüşme için yapılan açıklamayı yapalı 12 gün olmasına rağmen resmi olarak (KAP) olumsuz bir açıklamanın gelmemesi çok ilginç.

Benim hala umudum var...

Forlan, reyes, fabiano için de olumsuz bir açıklama yapılmadı ona bakarsan :)

Abdel Kader Keita'nın Transferi İçin Görüşmeler Sonlandırıldı (19.08.2011 23:42)

Gs sitesine girin aramaya keita yazın yazıyı görürsünüz.

Baros'u gönderip , Sercan ,Gyan ve Keita (kiralık) gelse çok iyi olurdu.

Muslera (10)

Eboue (8) Servet (6) Ujfalusi (7) Çağlar (6)

Melo (9) Selçuk (9)

Kazım (8) Riera (8) Sercan (7)

Baros (8)

Takımda bütünlük var, kaleciden forvete 6'nın altında oyuncu yok. Bu bütünlük Rijkaard döneminde sağlansaydı, şimdi Galatasaray'dan Türk Barçası diye söz ediliyordu...

napıyonuz gençler transfer sezonunun genel degerlendirmesi mi

o değilde bu sene fifa 2012 de sadece galatasaray var ligimizden :D fenerliler ve beşiktaşlılar ea games i protesto için oyun almayacakmış :D

şunu bilinki o çok iyi kadrosu var dediğiniz fener 12-13 maçta şike yapıp şampiyon oluyosa ben o feneri övmem arkadaş. güçleri yetmiyomuşki 17 takıma şikeye yeltenmişler !böyle bi takımı övmek GSLI kimliğime yakışmaz.

forumda 3 tür taraftar profili var

METIN OKTAY taraftar profili: sadik, gönülden bagli, sükretmesini bilen, durumunu anlayan

HINCAL ULUC taraftar profili : ne oldugu belirsiz , durmadan vidi vid elestiren ,hosnutsuz, kimseyi begenmeyen , brz tuhaf bi topluluk :confused:

EMRE BELESOGLU taraftar profili: kani bozuk, provakatör, muhtemelen icimizdeki kus , dönek, sorun cikaran

Forum değil de daha çok "Transfer Nöbeti" için tanımlama olmuş.Forumdaki yorumlarda bu kadar anormallik görmedim bu zamana kadar.

forumda 3 tür taraftar profili var

METIN OKTAY taraftar profili: sadik, gönülden bagli, sükretmesini bilen, durumunu anlayan

HINCAL ULUC taraftar profili : ne oldugu belirsiz , durmadan vidi vid elestiren ,hosnutsuz, kimseyi begenmeyen , brz tuhaf bi topluluk :confused:

EMRE BELESOGLU taraftar profili: kani bozuk, provakatör, muhtemelen icimizdeki kus , dönek, sorun cikaran

Yetersiz bir tespit. O zaman ben de derim,

X Taraftar profili: Takımına sadık, en kötü gününde de, en iyi gününde de destekleyen, gönülden bağlı, yönetimini destekleyen, fakat yeri geldiğinde eleştiren.

Ben bundanım o zaman.

Ondan sonra sampiyon olamadin, istifa et FT demi ?

aynen.utanmıyoruz.akıllanmıyoruz.3 yıldır şampiyon olamıyoruz kuruduk gittik,geçen seneki kepazelik zaten ortada.burda rieralar colelar toniler beğenilmiyo yapılan transferler sayesinde,camiaya taraftara bi moral geldi,geçen sezon unutulmaya çalışılıyo.gençlerle çıksak kimle çıkıcaz?adnanlar altyapı mı bıraktı düzenli çalışan???altyapının kralı ali yavaş postalanmadı mı?hollanda ekolü diye bunaklar gelmedi mi hollandadan?sonuç.sonuç ortada.altyapıdan çıkan sabriyi mehmet güveni beğenmeyen bizler,şimdi onların 5te birini göremiyoruz.FT'in ve yönetimin yaptığı doğrudur.bu takım başarılı olmaya yeniden alışmalıdır.geçen seneki kadro yenilmeye alışmıştı.yenilmeye alışan takım,gençlerle ırtlarla zırtlarla toplanamaz.sercanı beğenmeyenler cem sultan as santraforumuz olsa servete yaptığı terbiyesizlklerden yazdığı tweetlerden sora,hangi Gs duruşundan bahsedeceklerdi??2 yenilgiden sora geçen seneki gibi o canım stad bomboş kalınca yönetim istifa FT istifa diye yine başlamayacak mıydı?bi sezon daha Fener hegamonyasında rezil olmayacak mıydı?size skibbe lazım adnanlar lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt