Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Muslera (10)

Eboue (8) Servet (6) Ujfalusi (7) Çağlar (6)

Melo (9) Selçuk (9)

Kazım (8) Riera (8) Sercan (7)

Baros (8)

Takımda bütünlük var, kaleciden forvete 6'nın altında oyuncu yok. Bu bütünlük Rijkaard döneminde sağlansaydı, şimdi Galatasaray'dan Türk Barçası diye söz ediliyordu...

Servet 4

Çağlar 4

Kazım 5

Şu anda neyin bilinçli neyin bilinçsiz olduğunu bilemeyiz. Zaman karşıt görüşü de haklı çıkarabilir. Elano 'ya toz kondurmadık mesela. Sen fenerlisin, antuya git demek olmaz şu anda yapılan eleştiriler yüzünden.

ya refik kardesim sende elestiriyorsun kimse sana bise diyormu yoo hatta saygi gösteriyoruz farkli bi acidan bakyiorsun diye amaaaa adamin teki cickiyor yönetime bunlar adam olmaz transfer hepsi fos derse onunki provakatörlük oluyor milletide kizdirrír elestirmenin bi saygi cercevesi var...

Muslera (10)

Eboue (8) Servet (6) Ujfalusi (7) Çağlar (6)

Melo (9) Selçuk (9)

Kazım (8) Riera (8) Sercan (7)

Baros (8)

Takımda bütünlük var, kaleciden forvete 6'nın altında oyuncu yok. Bu bütünlük Rijkaard döneminde sağlansaydı, şimdi Galatasaray'dan Türk Barçası diye söz ediliyordu...

puanlarken baya cömert davranmışsın kardeşim sercan servet kazım çağlar 5 ten fazla vermem riera geçmişiyle yırtıyo yoksa şu durumda o da 5 etmez

Transferin bitmesine saatler var gerginsizin ya artık atın şu gerginliği ak tahta kara tahta 5 te ortaya çıkacak... :D

suan tvde gs konusan bi spor programi varmi arkadaslar?

Yetersiz bir tespit. O zaman ben de derim,

X Taraftar profili: Takımına sadık, en kötü gününde de, en iyi gününde de destekleyen, gönülden bağlı, yönetimini destekleyen, fakat yeri geldiğinde eleştiren.

Ben bundanım o zaman.

:D umur bu nu extra yazdim biri anlamastir ne demk istedigimi ... :D takma kafaya

Muslera (8)

Eboue (8) Servet (7) Ujfalusi (7) Çağlar (5)

Melo (8) Selçuk (8)

Kazım (7) Riera (7)

Baros (8) Sercan (7)

Servet 4

Çağlar 4

Kazım 5

Ben de Servet'i beğenmem, ama Marsilya 8 milyon € bayılıp alıyordu, ucundan döndü hatırlarsan. 4 demek insafsızlıktır. Oyun zekası neredeyse hiç olmayan ama fiziği ile işi kotaran bir stoper işte. 10 üzerinden 6 adildir.

Kazım'a ise daha 1 ay önce 5 milyon € teklif etti Schalke. Riera 3 milyon € 10 üzerinden 8, Kazım 5 milyon € 10 üzerinden 5. Olur mu? Olmaz...

Çağlar konusunda ise yeterince görmediğimiz için birşey diyemiyorum kesin, ama Real maçında Balta'ya 10 bastı.

Nöbetin son gecesinde bir kadro kurayım.:D

------------------------------------Muslera--------------------------------

-Eboue------------- ----- Ujfalusi-----------------Servet----------------H.Kadir--

---------------------------- --Melo-------------------------------------------

--Kazım------------------Selçuk-------------Engin-------------------Riera-----

-----------------------------Baros/Yabancı Transfer-------------------------

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt