Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

adamlar serda-yobo ile şampiyon olacaklarını zannediyolar.zaten ortasahaları gecen sene özürlüydü birde bu sene en iyi bölgenin oyuncularını sattılar:D

Milli maçtan sonra fb tvye denk gelmiştim öylesine bir baktım.Bir kadın yorumcu vardı.Mehmet Topuz için;'Milli Takıma nasıl alınmaz anlamıyorum'' dedi.Selçuk İnan için ise;''Milli takımda oynamak için ekstra yeteneklere sahip bir oyuncu değil'' dedi.İşte gerisini siz düşünün.

Çağlar kim futbolcu mu toptan anlar mı:) Bu kadar da abartmayın yahu. 10 üzerinden 3' lük oyuncu floryanın önünden geçemez

Mustafa Sarp... 10 üzerinden 3. 2 dersen de kabulüm

Barış Özbek... 10 üzerinden 4. 3 dersen de kabulüm

Ayhan Akman... 10 üzerinden... 5 bence! :D

Valdes iyi bir kaleci değil

Valdese de hep kötü kaleci muamelesi yapılıyor da adamın yediği doğru düzgün hatalı gol görmedim daha varsa da öyle ciddi sayıda değil ya da maç kaybettirdiğini neredeyse 6-7 yıldır oynuyo adam. Hatta bazen çok iyi kurtarışları da var. Son villareal maçında mesela

Maçına göre böyle de oynarız

<<<<<<<<<Muslera<<<<<<<<

Sabri<<<< Ujfa<<<< Servet<<<< Hakan

Eboue<<<< Melo<<<<< Selçuk <<<<<Riera

<<<<<<<Sercan<<<<<<< Baros

Kazımın performansından şüpheli olanlar için iyi bir kadro kurdum sizlere

215536_Galatasaray_SK.jpg

---şu servet de biraz hız ve biraz da teknik olsa cok iyi stoper olurdu:D

Ulan ya Şu nöbette neler yaşandı vay be benim best offlarımdan biri adamın biri şey demişti ya ona hala gülüyorum.Keita geleceği onu oynatmak için Muslerayı rotasyona sokmuştu bir adam hatırladıkça gülüyorm.

bence:

muslera - melo - selcuk: CL level

ujfalusi - servet - eboue - kazım - riera - baros: EL level

caglar - sabri - balta - sercan: STSL level

Güzel bir sınıflama olmuş ama biraz kötümser bakmışsın, 5 senedir Arsenal'da oynayan, her sene CL'de boy gösteren Eboue CL level değil mi?

Sabri de sağ bek de rahat EL olur.

Muslera çok sağlam kaleci.

10 üzerinden 9 verilir.Muslera gibi bir kalecinin bizde olması yönetimin vizyonunu bizlere yansıtıyor.

Dünya üzerinde bu derece sağlam kaleciye sahip takımların hepsi önemli takımlardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt