Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yok mu gelişme yahu, Gyan ne oldu? Forvet geliyor mu? 1 saattir takip edemiyorum.

Sen in elinde bu kadar kısıtlı bir nakit var takımı değiştiriceksin kimleri alırdın...

Sınırlı nakit?

Ben şu kadar harcama yaparım diyemem bu süreçten sonra,ne gerekiyoriyorsa o alınacaktır sınır yok,50 milyon euro ise 50 milyon euro.Açıklamalar tanıdık geldimi.Ya şu eleştirmeyi neden beceremiyoruz?Bu yetenekte gerektiren birşey değilki,göz ve akıl o kadar.

Haa diyeceksin adam bu kadar kötü durumda olduğumuzu bilmiyordu,yalan 300 milyon dolar borcumuz olduğunu ve son 6 ay iöçinde 40 milyon dolar gibi bir nakite ihtiyacımız olduğunu ve bunu halledeceğini seçimlerden önce kendi ağzıyla söyledi.Yani kaçak güreşmeyin al tez varsa anti tezin sun yoksa kıvırma!

Yoo sadece gören gözlere ve gördüğünü süzüp anlayabilen bir beyne sahibim,fark bu olabilir belki.

Servet geçen yıl takımını satmıştır,bu kadar basit!Haa ben kış uykusundaydım yoktum diyorsan uyandırayım!!!

yuzde 1000 000 katiliyorum arkadasin satmistir sozlerine... Bende hep dedim, Hocasini satan Takimini satmistir... Takimini satan oyuncunun Galatasarayda isi yok gozumde...

Transferler yetersiz diyenlere sadece gülüyorum. Ayiptir. Adamlar resmen Xavi ayarinda futbolcular bekliyormus meger :) Komedi. Burasi Türkiye

Bende sana gülüyorum ancak organlar farklı sanırsam,çünkü sen diğerini çoktan geçtin,aşama kaydettin,son aşamadasın artık.Durmak yok yola devam.:asd:

SArp gelmiş iyidir abi ne oalcaktı Xavimi gelecekti.İmza onur yılmaz.

Ya adam ağlaya ağlaya Marquez'i istedi, almadılar... Rijkaard'ın zayıf kişiliği ile Adnanlar ikilisinin futboldan zerre anlamadıkları halde kendilerini futbol dahisi zannetmelerine yol açan egoları bir araya gelince olay patladı.

Adnan Polat yönetimden kovulmadan 2 hafta önce açıklama yapmıştı "Rijkaard da, Hagi de 4-3-3'de ısrar etti, fakat takımın yapısı buna uygun değildi..." wowww, sen o kadar iyisin ki, o zaman sen giy eşofmanı, yönet takımı... Acaip kılım ya Polat yönetimine... Rijkaard'ı getirip inanılmaz bir iş yaptılar, okyanusu geçmişken ego derelerinde boğuldular.

Muslera

Sabri Marquez Gökhan Caner

Selçuk Melo Arda

Keita Baros Podolski

Bu kadro ve başlarında Rijkaard, neler yapabilirdi?

Arda sol içte asla yapamazdı.Çünkü sol içte kreatif olamazdı.Oraya başka bir adam koyman lazım renktaş.

Bende sana gülüyorum ancak organlar farklı sanırsam,çünkü sen diğerini çoktan geçtin,aşama kaydettin,son aşamadasın artık.Durmak yok yola devam.:asd:

SArp gelmiş iyidir abi ne oalcaktı Xavimi gelecekti.İmza onur yılmaz.

Ben de sana gülüyorum ne olacak şimdi .Yapılan transferlere yetersiz demek vicdansızlıktır.

Sınırlı nakit?

Ben şu kadar harcama yaparım diyemem bu süreçten sonra,ne gerekiyoriyorsa o alınacaktır sınır yok,50 milyon euro ise 50 milyon euro.Açıklamalar tanıdık geldimi.Ya şu eleştirmeyi neden beceremiyoruz?Bu yetenekte gerektiren birşey değilki,göz ve akıl o kadar.

Haa diyeceksin adam bu kadar kötü durumda olduğumuzu bilmiyordu,yalan 300 milyon dolar borcumuz olduğunu ve son 6 ay iöçinde 40 milyon dolar gibi bir nakite ihtiyacımız olduğunu ve bunu halledeceğini seçimlerden önce kendi ağzıyla söyledi.Yani kaçak güreşmeyin al tez varsa anti tezin sun yoksa kıvırma!

Sen soruma cevap vermedin ama kimleri alırdın yap bi 11...

Sınırlı nakit?

Senin uyku vaktin gelmiş de geçiyor bile. Çık uyu en iyisi forum adına en hayırlı hareketin olur bence :)

Sınırlı nakit?

maddi bilancolardan sonra dedigi lafi hatirlatalim sana ozaman durum düsündümpzden vahimmis 30 milyonluk krediye 700 milyon luk teminat koydurtmuslar ... 50 milyonluk acil ödeme gerekiyormus... adam bunlarin hepsini halletti bide transfer yapti ... sanki ÜNAL baskan hep yönetimlerdeydi adam acemiydi bilancolara fln bakmadan konusmalar yapti...

Arda sol içte asla yapamazdı.Çünkü sol içte kreatif olamazdı.Oraya başka bir adam koyman lazım renktaş.

4-3-3 taktiğini belirtmek için öyle yazdım, Arda Melo ve Selçuk'un önünde oynar, Rijkaard'ın Ayhan ve Sarp'ın önünde oynattığı gibi.

Yönetimi eleştirenler sadece 5-6 geriye gidip Adnan Polat ve ekibinin devre arasında aldığı adamlara baksınlar..

Fazlada bıdı bıdı yapmasınlar..

Kalecinin ömrü uzundur sahsen öyle birseyi bana teklif etseler kabul ederim :).

Ama De Gea, Valdez gibilerine değişmem.

kalecinin ömrü uzundur diye 32 yaşındaki adama güvenmek çok büyük risktir

30 yaşını geçmiş her sporcunun her an elde patlama riski vardır, en ufak bir sakatlıkta toparlayamama riski çok yüksektir

eger 32 yaşındaki adamı oynatıyorsan çok iyi bir yedegin olması lazım

mesela julio cezar'ın yedegi kim interde? viviano - italya milli takımının kalecisi

eger interin elinde viviano olmasa cesara güvenip yola çıkmaz

Ben de sana gülüyorum ne olacak şimdi .Yapılan transferlere yetersiz demek vicdansızlıktır.

Yahu bunun ölçüsü nedir vicdanmetremi ürettin,kime göre,neye göre vicdansızlıktır.Ayrıca bende sana gülüyorum ne olacak şimdi ne demektir,sen gülünce ardından birşeyler olmasınımı beklersin,yoksa birşeyler oluncamı gülersin.Ne iş?:o

Oksijen diyorum,Glikoz diyorum!Ahh ahhh!:asd:

Şu anda xavi getirilse ne işi var o yaşta adamın diyecekler resmen o kıvama gelmişiz.Hayır bu geçen sene M.sarp B.özbek J.pino izlemiş taraftar profiline hiç uymuyor ama neyse..

arkadaslar bu kadr az paraya cok ii futbolcular almısken ardada satılmısken 1 taraftar olarak podolski hakkımızdı kim ne derse desin pintiligin kralını yaptı yonetm simdi bundan 2 ay onceye bakın bide smdiye bakın sole takımı suruklicek allaaa yuruyun yarın gsstorelere xxxx in formasını alalım dicek 1 adam varmı su an takımda yok bide dalga geceer gibi rierayı getirdiler biz taraftar olarak bunu haketmedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt