Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yönetimi eleştirenler sadece 5-6 geriye gidip Adnan Polat ve ekibinin devre arasında aldığı adamlara baksınlar..

Fazlada bıdı bıdı yapmasınlar..

Ali bey e beğendiremiyoruz adam

Ona kalsa Kaleye Muslera yerine Casilyas Defansa Vıdıc sol bek Hasan Ali

Orta saha Melo Selçuk adam mi ki Gerard ve Lass

Kanatlara Robben hulk forvet eto o yu alırdı

Ulan belki 10 kişiniz görüşlerime karşı çıkan hala bir anti tez sunamadınız!

Yazıklar olsun size,bu kadarını beklemiyodum harbiden,bunlar Galatasaray'lı mutlaka vardır kırıntı filan dedim ama.:(

Neyse benimkiside tez değildi renkdaşlarım ondan anti tez çabasına girmediler deyip hiç değilse profilimizi kurtarayım.:asd:

Ama Riera hakikaten dalga oldu taraftarla biz günlerce Podolski,Elia falan bekledik gele hele Riera geldi..

Yazıklar olsun size,bu kadarını beklemiyodum harbiden,bunlar Galatasaray'lı mutlaka vardır kırıntı filan dedim ama.:(

Nedir tez, ben yeni gelebildim, 1 saattir takip edemiyorum?

arkadaslar bu kadr az paraya cok ii futbolcular almısken ardada satılmısken 1 taraftar olarak podolski hakkımızdı kim ne derse desin pintiligin kralını yaptı yonetm simdi bundan 2 ay onceye bakın bide smdiye bakın sole takımı suruklicek allaaa yuruyun yarın gsstorelere xxxx in formasını alalım dicek 1 adam varmı su an takımda yok bide dalga geceer gibi rierayı getirdiler biz taraftar olarak bunu haketmedik

%100 katılıyorum, Ünal Aysal'ın taraftar gözündeki kredisi 10 ise 5e 6ya düşmüştür. Dolaysıyla yönetiminin de. Arda gitmeden bir süper yıldız sözü veren (kimse onu mecbur etmedi), Arda gittikten sona 2 yıldız alacağına hiç almayan bir yönetime güvenmek ne kadar akıllıcadır?

Podolski gelseydi, zar zor geçerdi yönetim. Podolski ve Drogba gelseydi sözünü yerine getirmiş olurdu. Şimdi ise sınıfta kaldı, yaptığı onca iyi transfere rağmen.

Arda'nın 2 sene kontratı varken neden gönderdiniz o zaman??? Arda kalsa süper bir kadromuz olacaktı...

Neyse benimkiside tez değildi renkdaşlarım ondan anti tez çabasına girmediler deyip hiç değilse profilimizi kurtarayım.:asd:

5 dakikaligina Baskan ol bakalim. Kimleri alirdin? Merak ettim

Ya bırak arkadaşlar bazı taraftarlar ne bekliyor anlamıyorum.Belki Arkadaşlar milyon kere yazmıştır ama yine yazayım.

Muslera gibi gelecek vaad eden süper bir kaleci alındı.

Eboue gibi Arsenalde kendini ispatlamış birçok mevkide oynayabilen bir oyuncu.

Ujfalusi 33 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle bizim takımdaki bütün adamlardan iyi.Ve hem stoper hemde sağ bek oynayabilen kendini La Liga ve Seri A da ispatlamış bir adam.

Melo gibi Juventusa 25 milyon Euro ya transfer olmuş adam ve Brezilya milli takım formasını 2010 Dünya Kupasına kdar sürekli terleten bir adam.

Selçuk İnan:Türkiye nin en iyi orta sahası.

Riera:EPL tecrübesi yaşamış ve Ligimize benzer olan Yunan liginde verimli olmuş bir adam.

Elmander :EPL de geçen sezon 11 gol atmış Fizikli teknik bir adamı almışlar hem de bonservissiz.

Daha ne olacaktı.Kimlerin gelmesini bekliyodunuz .

İsyan edecek taraftar profili çizmek Galatasaraylılık duruşu içinde birşey değildir

Şuan yapmamız gereken senin görüşün olan yetersiz de olsa transferler ki bence ilk seni için hele gayet başarılı tam destek olmak

Bizim eleştirecek karşı koyacak durumumuz yok artık barşı istiyoruz bu başarının gelmesi içinde senin profilinde adamlar lazım değil takıma destekçi gerekiyor...

Galatasaray taraftarı asla mutlu olmuyor böyle kendilerini Avrupa'nın en baba takımının taraftarı sanıyorlar..

Astronomik rakamlarla transfere alışkın gibi..

Gerçekler budur alabileceğimiz budur ben son derece heyecanlıyım ve ümitliyim bence mükemmel kadromuz var..

İsimler sadece janjanlı değil örneğin Elano'dan 10 kat iyi transferdir Eboue isme bakarsan Elano füze gibi şut atar Brezilyalıdır döktürür nerde ya herif kız gibiydi,Eboue'nin etiketi yok amele gibi koşar derler göreceğiz bakalım maç boyu kaç bindirme yapacak herif müthiş kondisyonlu,gelelim Muslera'ya alabileceğimiz Dünya üzerinde ki en iyi kaleci bence..

Melo onu bile tartıştılar kapağı çoktan koydu,Elmander İngiltere premier ligin en fazla pres yapan forveti olduğunu bilmiyorlar onu lig başlayınca göreceler Liverpool'a attığı golde aa iyi adammış dediler daha çok şaşıracaklar,gelelim Riera'ya ona da atmadıkları bok kalmadı oda gösterecek ne kadar kaliteli olduğunu çok değil 1-2 sene evvel İspanya milli takımının 10 numarası sırtındaydı,Ujfalusi 33 yaşında ki moruk dediler 21 yaşında ki Serkan Kurtuluş'u sırtına alıp maçta 10 kere bindirme yapar..

Ben bu taraftarı anlamıyorum iyi transfer pahalı transfer değildir..

İyi transfer kaliteli adam transferidir..

Var mı kaliteden şüpheniz Selçuk'u saymadım bile..

5 dakikaligina Baskan ol bakalim. Kimleri alirdin? Merak ettim

İlk önce düşünen ve eleştri yapma yeteneğine ve yeterliliğine sahip bir taraftar profili geliştirmye çalışırdım.

HEr moka iyidir diyen kendi düşüncesi olmayan,devletimiz yapmışsa en iyisini yapmıştır diyenbir topluluktan kurtulunca gerisi gelecektir zaten!:coffee:

He biri derse bize yıldız dedin hangisi yıldız..

Eğer yıldız kavramın Drogba ayarındaysa ve beklentin o yöndeyse hayalkırıklığına uğrarsın ben her sene transfer sonu sadece şunu düşünürüm?

Geçen seneden ne kadar güçlüyüz..

Açıkcası 2-3 kat daha güçlüyüz çok net..

Ya bırak arkadaşlar bazı taraftarlar ne bekliyor anlamıyorum.Belki Arkadaşlar milyon kere yazmıştır ama yine yazayım.

Muslera gibi gelecek vaad eden süper bir kaleci alındı.

Eboue gibi Arsenalde kendini ispatlamış birçok mevkide oynayabilen bir oyuncu.

Ujfalusi 33 yaşında olmasına rağmen fiziğiyle bizim takımdaki bütün adamlardan iyi.Ve hem stoper hemde sağ bek oynayabilen kendini La Liga ve Seri A da ispatlamış bir adam.

Melo gibi Juventusa 25 milyon Euro ya transfer olmuş adam ve Brezilya milli takım formasını 2010 Dünya Kupasına kdar sürekli terleten bir adam.

Selçuk İnan:Türkiye nin en iyi orta sahası.

Riera:EPL tecrübesi yaşamış ve Ligimize benzer olan Yunan liginde verimli olmuş bir adam.

Elmander :EPL de geçen sezon 11 gol atmış Fizikli teknik bir adamı almışlar hem de bonservissiz.

Daha ne olacaktı.Kimlerin gelmesini bekliyodunuz .

Ujfalusi yerine Serdar Aziz, Riera yerine Podolski bir de ek olarak Honda-Lucho tarzı bir adam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt