Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Türkiye standartlarına göre dünya yıldızı, ingiltere standartlarına göre dünya yıldızı diye birşey yok. Tek dünya yıldızı kriteri vardır, Türkiye ile İngiltere arasında sadece yaş değişir. Biz Hagi'yi, Drogba'yı 30unu devirmeden alamayız.

Tek dünya yildizi kriteri varsa eger, onlari da biraz zor alirsin. Bu düsünce tarzindaki arkadaslar o zamanlar Hagi´ye de burun kivirirdi hatta kivirmistir. Iste bastonla oynayacak ya, ölmüs adami aldik ya, Barcelona´da ne yapmis ki ya filan diyeceklerdi. Hicbir zaman kendini tam olarak kanitlayamadi diyeceklerdi. Sonucta Hagi hicbirzaman bir Zidane gibi olamadi oralarda. Kendini tam olarak gösteremedi.

Kimse kimseyi tahrik etmesin o zaman millete koyun muamelesi yapıp adamın asabını gece gece bozmasınlar,herkesin eleştirisine birşey demem ama herkesin mutlu olduğu yerde biri gelip huzur bozup can sıkıyorsada ayıp..

Fener kadrosunun anası bellenmiş Beşiktaş günü birlik hoca tutmuş kendine ne olacağı belirsiz,Trabzon Saparalarla oynuyor gelip burda şu şu eksik hadi ulen geçeceksiniz bu işleri bu kadro lige ambargosunu koyacak o kadar..

imza

Podolski olmalıydı,istediği verilmeliydi bu bir.Bu takım eksik,bu takımın bir ofansif orta saha oyuncusu dahi yok,bunu bile alamadık stoperlerimiz hala yetersiz vs vs.

Ben bütüncül bakıyorum ve yetersiz diyorum.Daha geniş bakmam suç değil değilmi?:o

Anlaşılan bir rakamın ardından tekrar fiyat yükseltiliyorsa o adamı almamak gerekir. Bu yönetmenin en önemli kurallarından biridir. Çünkü birincisi ne istediğini bilmiyor veya gelmek istemiyor demektir. Ayrıca tekrar yükseltip yükseltmeyeceğini de bilemezsin.

Diğer taraftan dengeli bir takım için takım içinde belli dengeleri, başta da ücretler, gözetmek durumundasın, aksi takdirde son 3-4 yıldır yapılan hatayı tekrar etmiş olursun. Takımda bir kişi diğerlerinden aşırı fazla alıyorsa, işler kötü gitmeye başladığında diğerleri bana ne ya, o kadar parayı ben mi alıyorum, kurtarsın takımı diye düşünmeye başlar.

Ofansif orta saha konusu ise tamamen Fatih Hoca'nın tercihi. Bence de takım olgusunu zarara uğratan bir uygulama. Alex'in canı istemediğinde fbnin ne hallere düştüğünü görüyor olman gerekir.

Kibirli tavırlan sergileyen üye yüzünden en az 10 kişi ceza alacak bir kişi yüzünden büssürü kişinin gerilmesi ceza alması mı doğru olan yoksa o kişinin uyarılmasımıdır mantıklı olan...

Ben çoktan engelledim o arkadaşı, okumuyorum, kafam rahat...

Takım yetersiz..Ama bu sene bu kadar..Daha fazlasını istemiyorum hele bu sene başarılı ol,seneye daha fazlasını isterim diyeceksin..Boş boğazlığa ve gereksiz saçma anlamsız ve mantıksız eleştrilere gerek yok..Git GS Store'den alışverişini yap..Boş boş konuşmak yerine.... Bu takım bu sene 17 kişi gönderdii..BAM'dan kurtulduk en basiti...

Daha ne yapsın ki..Fatih Terim'i kazandı bu takım.....

Bir tek Podolski gelse, bu yönetim eleştirilmezdi, en azından Arda'nın yeri doldu derdik. Şimdi Riera tam bir soru işareti ve FT onu rota sahada da kullanabilirmiş... Sol kanat Sercan ya da Engin'e emanet o zaman...

Helal olsun Köln'e inanılmaz paraya ihtiyaçları olduğu halde satmadılar sonuçta Poldi'yi... Biz Arda'da aynı direnci neden gösteremedik? Sanırım yönetimin tecrübesizliğinden.

Arda gitmek için on takla attı, sebebi budur.

Bir tek Podolski gelse, bu yönetim eleştirilmezdi, en azından Arda'nın yeri doldu derdik. Şimdi Riera tam bir soru işareti ve FT onu rota sahada da kullanabilirmiş... Sol kanat Sercan ya da Engin'e emanet o zaman...

Helal olsun Köln'e inanılmaz paraya ihtiyaçları olduğu halde satmadılar sonuçta Poldi'yi... Biz Arda'da aynı direnci neden gösteremedik? Sanırım yönetimin tecrübesizliğinden.

Arda için nasıl direnç göstermdik? Atletico 1yıldan fazla bir süredir istiyordu Arda'yı..

rakip takımın taraftarları Bienvenu'ya, Zigler'e falan sevinirken biz de Muslera, Eboue, Melo, Selçuk, Sercan, Riera bunları beğenmeyenler var :D el insaf yahu bende pek tatmin değilim 1-2 mevkide sıkıntı var ama bu ligde bu transferleri de beğenmeyeni Allah çarpar

Tek dünya yildizi kriteri varsa eger, onlari da biraz zor alirsin. Bu düsünce tarzindaki arkadaslar o zamanlar Hagi´ye de burun kivirirdi hatta kivirmistir. Iste bastonla oynayacak ya, ölmüs adami aldik ya, Barcelona´da ne yapmis ki ya filan diyeceklerdi. Hicbir zaman kendini tam olarak kanitlayamadi diyeceklerdi. Sonucta Hagi hicbirzaman bir Zidane gibi olamadi oralarda. Kendini tam olarak gösteremedi.

Kardeş Hagi'yi dünya yıldızı diye örnek veriyorum, senin gibi düşünenler Hagi'ye de burun kıvırırdı diyorsun... Söylediğimin tersini söylediğimi iddia ediyorsun. Ne diyebilirim ki buna karşılık???

Yav niye ugrasiyosunuz beyler bırakın Ali pasa kendi kendine takılsın burda son gün diye ceza neyin de almasın sizde değmeyecek seyler için sinirlenmeyin yahu ilgilenmeyip engelleyin kendi kendine yasasın forumda gerek yok kasmaya

bırakın şu gerginligi arkadaslar sezon sonunda görücez hepimiz kadro bu lige yeterlimi degilmi ozaman geriliriz :D

[video=youtube;BeHZGk1v8bA]https://www.youtube.com/watch?v=BeHZGk1v8bA&feature=share[/video]

Ikinci kisma kismen katilmiyorum.Oyuncu gitmek ve yonetime gore de makul bir fiyatsa satilmali ,yalniz yerine adam bulunmalidir.Arda ve Topal gibi satislar yaptik son iki yilda.Gelecek adina futbolcu satmak konusunda bize avantaj saglayacak bu durumlar.Tabii onlarin basarisida onemli.

Yalniz Arda"nin gitme durumu biraz karisik di.Son dakika suprizi gibi yerine bulunacak adam hemen olmaz.Kolay kapatilacak bir acik degil.Podolski ye 15 vermedikleri icin ben mutluyum acikcasi.

Alınan bütün oyuncular milli takımlarında oynamış ve oynuyorlar... Başkan yıldız dedim ve benim getirebileceğim yıldızlar bunlar kardeşim!!! dese ben şahsen utanıp ağlardım. Vizyon değişti avrupa yok neyin peşindesiniz kardeşim. Yayın geliri mi kaldı ? sponsorlar desteklesin artık. Biraz akıllı düşünüp olayı cüzdanınız gibi düşünün. Reira bu sene beklentiyi karsılayacak kapasitede bir adam. İspanya milli takımına girmek kolay mı ???

ah yonetim ah neden aldın su rierayı taraftarlarda 2ye bolundu bu kadar ii isler yapmısken podolskilerle taclandırmak varken 2 kurusun hesabını yaptın yaa :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt