Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hakan Şükür asıl şimdi futbol oynasa kral olur

Adamın dokuunulmazlığı var formasını çekmek 6 aydan başlıyo :D

ne neili yaw o adam artık kafa olarak bitmiş emekli olmuştu kewell'la beraber biri ülkesine biri katar'a gitti zaten şöyle leşh oyuncularda ne buluyorsunuz anlamıyorum 2 yıl önceki kewell ile neill olsa tamam anlıyacamda..

ünal aysal yönetiminden memnunum ve başarılı olacaklarına inanıyorum gayette iyiyiz allah yolumuzu açık etsin

Ya arkadaşlar avrupada olmadığımız sene aldığımız isimlere bakın sonra konuşun gerçekten lütfen. TSL ligi için hemen hepsi birer yıldızdır dünya çapında olanlarda mevcut dünya çapında diyince ne bekliyodunuz merak ettim gerçekten İbra,Lampard,Terry filan gibi adamlarımı alacağız sanki Muslera-Melo reyiz adamlar Muslera'yı elimizde tutalım yeter sadece...

ark lar neden ısrarla sabri yi sağbek oynatıyorsunuz Eboe varken ? Ya bu adamdan sağbek falan olaz 5 senedir gördük .Sabri en fazla ortasahada rotasyon oyuncusu olur.

aynen sabri konusunda katılıyorum.6 yıldır kafamda saç kalmadı yolmaktan..sadece emrenin boğazına sarılıp onu deli etmesi güzel anı olarak kalmış aklımda:)

Blind: Galatasary heeft zich nog niet gemeld voor El Hamdaoui

5 september 2011

Op internet wordt het gerucht verspreid dat Galatasaray in de markt zou zijn voor Mounir El Hamdaoui. Vannacht sluit de transfermarkt ook in Turkije. Technisch directeur Danny Blind zegt tegen AT5 dat er nog geen contact is geweest met Galatasaray. "Maar alles is vandaag nog mogelijk", zegt Blind.

Interesse Galatasaray in El Hamdaoui'

Bron Ajax Netwerk - 5 september, 2011 - 11:48

NuSport meldt dat in verschillende Turkse media berichten zijn dat de Turkse club Galatasaray interesse zou hebben in Mounir El Hamdaoui. De transfermarkt sluit in Turkije pas in de nacht van … lees meer

'Interesse Galatasaray in El Hamdaoui' | Ajax Nieuws

biri çevirsin arkadaşlar...

ibrahimseten ibrahim seten

SERCAN TRANSFERİ-1: Bursa'ya 3 milyon E, artı Musa verildi.. Sercan'a yıllık 700 bin E'dan 5 senelik mukavele.. Toplam maliyet 6.5 milyon E

ark lar neden ısrarla sabri yi sağbek oynatıyorsunuz Eboe varken ? Ya bu adamdan sağbek falan olaz 5 senedir gördük .Sabri en fazla ortasahada rotasyon oyuncusu olur.
i

Eboue/Ujfalusi varken Sabri sagbek oynayamaz artik. Arkadasin da dedigi gibi ortasaha ve kanatta rotasyon oyuncusu olur en fazla.

muslera

sabri ujfaluji servet balta

eboue melo selçuk riera

sercan baros(gelirse gignac)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt