Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

eee başlıycam seten şimdi sana .. transferin son 3 saati hala para yüksek diyor

o diilde renktaşlar kendi adıma konuşayım ben bu sene transfere doydum yeter bana bu kadarı.:D

Ofansif iç saha kadrosu:

--------------------Baros--------------------

Sercan---------------------------------Kazım

-------------Riera--------Selçuk-------------

-------------------Melo----------------------

-Çağlar-----Servet-------Ujfalusi-------Eboue

------------------Muslera--------------------

Deplasman kadrosu:

-------------------Baros---------------------

Riera-----------------------------------Kazım

-------------Eboue------Selçuk--------------

-Çağlar------Servet-----Ujfalusi---------Sabri

İkinci kadroda stoperde Gökhan oynayıp, Ujfa sağ bekte oynayabilir. Ancak ikisi de riskli. Zaten neden adam gibi yerlil bir stoper almadık anlamadım. Ersan'ı istiyorduk alamadık, neden yerine başkasını düşünmedik?

Ofansif iç saha kadrosu şu şekilde olsa daha iyi olur bence:

----------------Baros - Sercan--------------

Riera---------------------------------Kazım

-------------Melo--------Selçuk-------------

--------------------------------------------

Arkadaşlar Şeref Aydın ın sürprizleri severim mutlu sonlara inanırım siz de inanın cümlesinden ben bugün sürpriz bir transfer yapacağız anlamı çıkarmak istiyorum ama daha ismi geçen kimse yok:D

esteva caldeza peter kenyon gıbı adamlarla calıscaktık caldeza twitterden yazıo bazen heralde bizimle calısıyor

Sercan'a ödenen parada bence bir sıkıntı yok ama tek sıkıntı şu gibi görünüyor ; eğer Sercan'ı 8 milyonun üstünde bir fiyata satarsak Bursa'ya yarısını verecekmişiz.

Galatasaray heeft El Hamdaoui in het vizier'

Laatste update: 5 september 2011 11:27 info

AMSTERDAM - Ajax heeft nog steeds een mogelijkheid om de naar het beloftenelftal verbannen Mounir El Hamdaoui kwijt te raken. De Turkse topclub Galatasary is geïnteresseerd in de Marokkaans international.

Foto: ANP

Dat melden diverse Turkse media.

Een transfer naar de Turkse competitie is voor El Hamdaoui nog mogelijk, omdat de transfermarkt daar in de nacht van maandag op dinsdag sluit. In West-Europa gebeurde dat vorige week woensdag al.

Ajax' technisch manager Danny Blind liet tegenover AT5 weten dat er nog geen contact is geweest met Galatasary. Wel werd El Hamdaoui eerder in verband gebracht met een overstap naar 'Cim Bom Bom'. Ook een transfer naar Trabzonspor kwam al eens ter sprake.

Jong Ajax

El Hamdaoui mag vertrekken bij Ajax omdat hij niet meer voorkomt in de plannen van Frank de Boer. De van AZ overgekomen spits botste al enkele malen met de trainer en speelt sindsdien zijn wedstrijden bij Jong Ajax. De club heeft de aanvaller desondanks wel ingeschreven voor de Champions League.

Tijdens de transferperiode waren er wel enkele clubs met belangstelling voor de rechtspoot, maar diens salariseisen bleken een struikelblok voor een vertrek uit Amsterdam.

'Galatasaray heeft El Hamdaoui in het vizier' | nu.nl/sport | Het laatste nieuws het eerst op nu.nl

bu haberler ne ki.Bu dili anlayan yokmu arkadaşlar?

bizimkiler el hamdaoui ile ilgileniyolarmis.. ama turk medyasini kaynak olarak veriyor hollanda medyasi

Ofansif iç saha kadrosu:

--------------------Baros--------------------

Sercan---------------------------------Kazım

-------------Riera--------Selçuk-------------

Deplasman kadrosu:

-------------------Baros---------------------

Riera-----------------------------------Kazım

-------------Eboue------Selçuk--------------

-Çağlar------Servet-----Ujfalusi---------Sabri

İkinci kadroda stoperde Gökhan oynayıp, Ujfa sağ bekte oynayabilir. Ancak ikisi de riskli. Zaten neden adam gibi yerlil bir stoper almadık anlamadım. Ersan'ı istiyorduk alamadık, neden yerine başkasını düşünmedik?

Sabri'nin sagbek oynamasi Gokhan'in stoper oynamasindan daha riskli. Hem Ujfalusi sag bek oynasa bile yeri geldiginde kademeye girerek Servet/Gokhan'in aciklarini kapatir. O yuzden defansta (eboue sag bek oynamazsa) Caglar - Gokhan- Servet - Ujfalusi kesinlike daha iyi bir tercih olur. Tabii bu bizim gorusumuz. FT buyuk ihtimalle Hakan'dan vazgecmez.

Fenerbahçe resmi sitesindeki Ziegler şablonunu kullandım beyler nasıl olmuş

6571.jpg

bence son dakika Amauri olabilir..

Sercan Yıldırım'a mektuplar: Seni buraya getiren yeteneğin, burda kalmanı sağlayacak olansa karakterindir! :)

sazan .avi yapmış seten bi olta atıyor herkes atlıyor :o

3 milyon euro bonservisin neresi fazla yaw yok bedava vericeklerdi zaten son anda 3 milyon euro istediler sanki saçmalığa bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt