Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Arkadaşlar 8 den fazla fiyata satarsak yarısını verecez gibi saçma bi mantık olamaz sadece gülüyorum:) Ne yani şimdi sercanı 9 a satarsak 4.5 bursa ya mı verecez geri kalan 4.5 bizim olacak yani:):):) 7.99 a satarım o zaman hepsi bende kalır:)

8 den sonra kalanın yarısı o.yani 9 a satarsak 500.000 vericez

Şeref Aydın Gignac isminin kendisine geldiğini ama durumunun ne olduğunu bilmediğini söylemişti..Diğer isimler çoğunlukla olumsuz sonuçlandı..Tek kaldı Gignac..Bence Gignac dır o Mutlu son.

Arkadaşlar 8 den fazla fiyata satarsak yarısını verecez gibi saçma bi mantık olamaz sadece gülüyorum:) Ne yani şimdi sercanı 9 a satarsak 4.5 bursa ya mı verecez geri kalan 4.5 bizim olacak yani:):):) 7.99 a satarım o zaman hepsi bende kalır:)

8 den fazlasına satarsan 8 den o fazla olan kısmının yarısını vereceksin..

12 ye satarsan 2 vereceksin mesela..

Dediğim gibi ikisi de birbirinden riskli. Sabri'nin kademeleri de bence Ujfa'nın kademelerinden daha iyidir. Yani daha hızlı olduğundan sarkan adamlara yetişme kapasitesi daha fazla. Bunu da oynadığında yapar ama kendi adamını kaçırır dersen o doğru tabi. Onun dışında tabi yapabileceği türlü türlü saçmalık var. Gökhan-Servet ikilisi ise saatli bomba gibi olur bence, üstelik top çıkartmakta da çok zorlanırız. Özellikle deplasmanda rakipler önde basacaktır. Ondan ben Sabri'li 11'i tercih ettim ama saygı duyarım senin görüşüne de.

dostum yapma ya. Hadi hiz olarak falan desen anlicam da, SAbrinin defansif ozellikleriyle Ujfalusininkileri kiyaslamak biraz abes olmaz mi? Dedigin gibi Ujfa zaten Sabri gibi adamini kacirmayacagi icin fazla SIkint olmaz. Ayrica sag kanat oynadigi maclarda Liveroool macinda felan Ujfa muhtesemdi. ADam geldi sag kanattan, pas verdi orta yapti gol attirdi. SAbriden alisik olmadigimiz seyler bunlar. BEn sabriyi cok suclamiyorum aslinda adami n gercek yer orasi degil yokluktan bek oynuyor napsin.

Galatasaray ile ilgili Avrupa basınında çıkan son dakika transfer haberlerini toparladık.

El Hamdaoui belki de Galatasaray'da

Galatasaray Ajax'lı Mounir El Hamdaoui ilgilendiği yönünde Hollanda basınında haberler yer alıyor. Ajax teknik direktörü Frank de Boer yardımcısı Danny Blind "Galatasaray ile herhangi bir temasın olmadığı ama bugün her şey mümkün" diye AT5 kanalına açıklamada bulundu. El Hamdaoui artık

Teknik direktörü Frank de Boer'un planları arasında yer almadığı ve oyuncunun kulüp arayışı içinde olduğu belirtilmiş. Golcü oyuncu geçtiğikiz sezon Ajax forması altında oynadığı 26 maçta 13 gol atmıştı.

Amauri gideceği yeri buldu

Özellikle Galatasaray ile adı sık sık anılan Juventus'un golcü ismi Amauri gelen teklifi ısrarla geri çevirmiş ama İtalyan basını bugün sona erecek olan transfer döneminde bir gelişme yaşanmasını beklemekteydi. Beklene gelişme İtalya'dan geldi Milan kulübünün Amauri'nin Ocak ayında Ibrahimovic yedeği olarak takıma katılacağını yazdı. İtalyan basını bu haberi yaparken yinede

Muntari Türkiye'ye gelmiyor

Geçen hafta Muntari'nin Galatasaray'a transferinin büyük oranda gerçekleştiği haberlerinden oyuncunun son anda Inter'de Ocak ayına kadar kalmaya karar verdiği belirtildi. İtalyan basınında yer alan haberlerde oyuncunun Ocak ayına kadar İtalya'da kalarak ara transferde bir Çizme ekibine gitmeyi planladığı belirtildi. Çizme basınında oyuncunun kendisin kulübünde kalkak istediği belirtilirken bize gelen haberlerde oyuncuya Terim'in sıcak bakmadığı yönünde. Yoksa bu transferin sonlandığını sadece Terim'in tamam demesi noktasına gelindiği söyleniyor.

Gizli Forvet: Avrupa basınında Galatasaray haberleri

o zaman olabilir zaten arda bile 12 ye gittiyse ondan fazla etmez sercan ki buda en iyimser tablo

beyler son

3.5 saat :o

bitti koskoca transfer dönemide ... drogba podolski reyes forlan keita fabiano hey gidi günler heyy

Gökmen Özdemir

Bu arada düzeltme.. Gece 00.00'a kadar transfer sürüyor..

17.00dan sonra bütün duyumcu ve gazetecileri unfollow ediyor muyuz ?

ayazda donmuş bekçi billuru gibi kalsın

8milyonun ustunde sattin diyelim.. mesela 9.5 milyon.. ozaman o 1,5 milyonun yarisi bursaya gidiyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt