Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hala gignac diyoruz eğer Baros arap ülkelerine felan gitmiyorsa Sercan Elmander Baros 3 forvet varken 4. fazla abartı hangisi oynayacak bence ofansı güçlü orta saha alınmalı eğer biri alınacaksa...

Gignac gelicek bence.Şeref reyis Gignac'ı söylemişti zaten.Gignac gelirse müthiş olucak kadro.Defans hattımız biraz sorunlu ama Türkiye ligi için idare ederiz.Seneyede defansa takviye yaparız.

@alpermertt

alper mert

SON DAKİKA: Ünal Aysal Chelsea ile bir futbolcu için pazarlıklara devam ediyor. Drogba ihtimal yüksek, alternatifi Luca Toni

dostum yapma ya. Hadi hiz olarak falan desen anlicam da, SAbrinin defansif ozellikleriyle Ujfalusininkileri kiyaslamak biraz abes olmaz mi? Dedigin gibi Ujfa zaten Sabri gibi adamini kacirmayacagi icin fazla SIkint olmaz. Ayrica sag kanat oynadigi maclarda Liveroool macinda felan Ujfa muhtesemdi. ADam geldi sag kanattan, pas verdi orta yapti gol attirdi. SAbriden alisik olmadigimiz seyler bunlar. BEn sabriyi cok suclamiyorum aslinda adami n gercek yer orasi degil yokluktan bek oynuyor napsin.

Sabri sonradan da bek olsa oynayabileceği tek mevki orası bence.

Ayrıca hız olarak dedim zaten. Gökhan ve Servet'in arkasına Allah'ın emri en az 2-3 top sarkacak her maç, bunların en azından bir kısmını Sabri yetişip kapatabilir, her ne kadar beğenmesek de Sabri bunu şimdiye kadar defalarca yaptı. Ancak zaman zaman o toplara yetişse de beklenmedik anda kendi adamını kaçırabilir ona lafım yok zaten. Ancak Gökhan-Servet ikilisi de kaçıracak, Sabri de kaçıracak. Birinden birini seçersem dönem dönem (mesela ilk Rijkaard dönemi) nispeten iyi top oynamış Sabri'yi oynatmayı seçerim. Zaten orta alanda Selçuk ve Melo'nun yanına koyabileceğimiz %100 güvendiğim bir yerli olsa gerek kalmayacak yine Eboue'yi koyacağım ama ne yerli, ne yabancı orta saha koyamadık oraya Eboue yerine.

ransfers: El Hamdaoui vloog direct vanuit Bangui naar Istanbul

Door Youssef_Casa - Maandag 05 September 2011 11:19 - Bron: Redactie - Submitter: Geen

De Marokkaanse nationale ploeg landde gisteravond om 02:00 lokale tijd in Casablanca en de spelers zullen vanochtend hun reis verder zetten. Alleen Mounir El Hamdaoui ontbrak.

De verbannen Ajax aanvaller zette zijn reis voort richting het Turkse Istanbul waar hij tot vannacht 24:00 uur de tijd heeft om tot een overeenstemming te komen.

şunları birde çevirerek yazsan yada özetlesen daha makbule geçer

en az 15kez stadta canlı izlemiş biri olarak yiğit aydının b.ku olamaz.

Stada gitmedim ama benim izledigim maclar ve mac ozetleri hic oyle demiyordu. Sag kanatta suratli, orta yapmasini pas vermesini bilen bir Yigit izledim ben. Hatta ben de tam tersine Volkan Sen bu Yigit'in tirnagi olamaz diye dusunmustum :)

alper mert

@alpermertt alper mert

SON DAKİKA: Ünal Aysal Chelsea ile bir futbolcu için pazarlıklara devam ediyor. Drogba ihtimal yüksek, alternatifi Luca Toni

geçen sene son anda gelmişti misimovic-insua akşam üstü

Sercan için heyacanlanan oldumu dünden belli belliydi parasına kadar.. Biz önümüzdeki maçlara bakalım...Twitter yazıyorum dünden belli ama burda gine bazı hakaretlere maruz kalmamak için yazmıyorum.. Çünkü olmasa sağolsun arkadaşlar güzel dileklerini sunuyorlar.. Ama iyi biri için hala uğraşılıyor... Hiç bitmeyen bir aşk için....

Abi Sercan işi yattı mı yoksa Sercan bizde mi ? Sen o uğraşılan ismi bana özelden atsana :)

@alpermertt

alper mert

olur mu olur şeref reyiz mutlu sonlara inanırım diyor drogba içindir belki o mutlu son..

Salman, burdasin gøruyorum.

Kac haftadir "Sercan gelsin" diyorsun.

Ahanda geldi, ama sen de cezalisin.

Salman tarafindan konusuyorum: Hayirli olsun :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt