Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

_ertemsener ertem şener

fatih terim'in olduğu yerde gece kulübüne giden sercan yıldırım, sonraki hafta kulübeye de gidemez! onun için sercan'dan umutluyum

Alper Mert Twitterda takipçi sayısı artırma peşinde malum transfer sezonuda bitiyor bu saatten sonra takipçi bulmakda zor :))

Adminimiz Sertaç Murat Kılıç Galatasaray futbol takımı bölümüne Sercan Yıldırım'ın konusunu açmış sercan Galatasaray'da diyebilirmiyiz?

başta trt olmak üzere bir çok kanalda her iki tarafla da anlaştığımız söyleniyor sercan bizde :D

Ünal aysal göztepe başkanı İmam Altınbaşın sahib olduğu Bank Creditwest ten Galatasarayın hisselerine karşılık kredi talep etti.14 milyon değerinde 56 bin761lot satışı gerçekleşti

2011-2012 futbol sezonu Birinci Transfer ve Tescil Dönemi, daha önceden açıklandığı gibi 5 Eylül Pazartesi akşamı sona erecek.

En üst 3 ligin 9 Eylül haftasında başlayacak olması nedeniyle kamuoyunda ve kulüplerimizde, transfer döneminin uzatılacağı yolundaki spekülasyonlar gerçeği yansıtmamaktadır. FIFA kuralları gereği 12 hafta (84 gün) sürecek olan transfer dönemi 5 Eylül'de bitecek.

1.Transfer Dönemi 5 Eylül'de sona erecek - TFF Haberleri TFF

5 Eylül Pazartesi akşamı sona erecek dıyor demekkı 24:00e kadar yoksa mesaı saatı bıtımıne derdı TFF

Beyler ben Iphone'dan neden baglanamiyorum forum'a.

Dun mobile tema'si cikti ama ben normal görünüm ile girmek istedim,normal görünüm'e tikladim,simdi ise baglanamiyorum.

Kullanici adimi ve sifremi yaziyorum ama baglanmiyor tekrar Gscimbom'un ana sayfasina dönüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt