Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

arkadaşlar bu siyahi futbolcu olayını twitter'dan yaman akinci profilinde duyupta yorum yapıyorsanız şu yorumu es geçmeyin

Yaman Akinci

Farfan falan diil yahu

Yaman Akinci

Okumuyorsunuz... Siyahi ve adi hic gecmemis diyorum, hala Drogba, Gyan vs diyenler var... Ismi solersem bana bir daha isim verrmezler.

bence freiburg dan cisse olabilir

arkadaşlar bu siyahi futbolcu olayını twitter'dan yaman akinci profilinde duyupta yorum yapıyorsanız şu yorumu es geçmeyin

Yaman Akinci

Farfan falan diil yahu

Yaman Akinci

Okumuyorsunuz... Siyahi ve adi hic gecmemis diyorum, hala Drogba, Gyan vs diyenler var... Ismi solersem bana bir daha isim verrmezler.

bu adam haberci değil mi eğer paylaşamıcaksa başka bi isim öğrenmesine ne gerek var zaten :D öğrensende paylaşamıon nasılsa paylaş diğer transferleri sende bizle birlikte 2 saat sonra öğrenirsin :D

beylerrr ben size şunu diyeyimm

1- türkiye ligi süper bir golcün varsa - alır başını gidersin

2- türkiye liginde duran toptan gol atacak adamın varsa alır başını gidersin

3- türkiye liginde ilerde top tutacak forvetin varsa- alır başını gidersin

4-türkiye liginde kalecin iyi ise - alır başını gidersin

5-türkiye liginde hagi-alex gibi her türlü şeyi yapacak adamın varsa- ligin süpürürsün.

o yüzden drogba isminin tartışmam. frikik-mücadele-maç kurtarma-adam gaçme-şut çekme-takımı ateşleme-yan toplar-hırs ve fatih terim faktörü..

unutmayın fatih terimde ilerdeki forvet herşeyin başlangıcıdır. pres-hücüm merkezi vs..

Fatih-Terim_973637.jpg

Fatih Terim : Çalışma bakıyım ben seni napıyorum :sopa: :asd::asd::asd::asd:

bence sercan idmanlarda sabrinin yanında fazla dolaşmasın malum gözlük felan atar sercana gelir sakatlık olmasın:lol::lol:

Yaman Akıncıya sordum dediğin adam gelirse sevinirmisin diye , o da ''çok'' dedi :)

beylerrr ben size şunu diyeyimm

1- türkiye ligi süper bir golcün varsa - alır başını gidersin

2- türkiye liginde duran toptan gol atacak adamın varsa alır başını gidersin

3- türkiye liginde ilerde top tutacak forvetin varsa- alır başını gidersin

4-türkiye liginde kalecin iyi ise - alır başını gidersin

5-türkiye liginde hagi-alex gibi her türlü şeyi yapacak adamın varsa- ligin süpürürsün.

o yüzden drogba isminin tartışmam. frikik-mücadele-maç kurtarma-adam gaçme-şut çekme-takımı ateşleme-yan toplar-hırs ve fatih terim faktörü..

unutmayın fatih terimde ilerdeki forvet herşeyin başlangıcıdır. pres-hücüm merkezi vs..
:animation:

Bu dediklerin olmazsa alır basını gidersin:asd:Yanlıs anlamayın kötü manada sölemedim:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt