Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

başkanın konuşması hiçbi yerde yok

beyler kim konuştu transfer bitti falan diyorsunuz bi açıklık getirirmisiniz

şafak sıkıştırmaya başladı :)

Biri transferi kapattı der,Biri Anelka der...Off kafa karıştırıcı.Neyse ki bugün son gün.:/

Senelik o kadar verseydik Podolski'yi bağlardık. Sercan ile bitti bu iş gayette güzel oldu. Devre arası için düşünülür artık transfer.

hyurekli haluk yurekli

Son dakıkada bır suprız olmassa kı olacagını sanmıyorum gsaray transferı kapattı.

geçmiş olsuuunnn

dur kardeşim hemen alevlenme. bekliyoruz saat 00:00 a kadar vaktimiz var :)

Kardeş alev değil, son dakika olmuş hala adam arıyoruz telefonla. Hepsini geçtim Keitayı almış olsalardı Riera yı almayacaklarmıydı. Alacaklardı tabii ki. Şimdi Keita dan vazgeçip hala santrafor arıyorlar. Acayip tutarsızlık var. Bu takımın daha forvete ihtiyacı yok. Alsınlar 1 tane daha ofansif ortasaha kapatsınlar.

Battı balık yan gider,sag acıgıda bir yabancı transferi yapalım;)

Görüsüme katılmayanlar mesaj yazmasın:D

yerlilerimiz pek mükemmel de sadece 7 yabancıyla yola devam ediyoruz, bence birisi alınır alınmazsa pino neden gönderildi elimizde gerçek manada kanat oyuncusu kaç tane var

Cevap: İddia : ANELKA ile görüşülüyor

ne zaman ne konusu açacağımızı sana mı soracağız ?

Forum sitesinin anlamını öğren öyle konuş arkadaşım. Herkes etik değerler çerçevesinde ve forum kuralları dahilinde istediği konuyu açmakta özgürdür.

Boş boş konuşma istersen..

:o

çok ağır oldu bu ağlıcam :sad007:

benim bildiğim duyumlar transfer nöbetinde konuşulur dostum her duyumun konusunu açıcaksak işimiz var, şu üslubunuda düzelt..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt