Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Çok kişi gönderdik , çok kişiyi de aldık. Tek eksiğimiz Aydın ve Emre Çolağın mevkiilerini kapatacak bir orta saha- kanat adamı

Cevap: İddia : ANELKA ile görüşülüyor

böyle her duyumun konusunu mu açıcaz..

Baros-Sercan-Elmander.Bence lig için yeterli.Transfer gelmesede üzülmem artık.

Dün aksam ( Sercan borsaya düsmeden önce) yazdim Sercan ile kapatiyoruz diye arkadaslar. Duyumcu baba yapacaksiniz beni ya.

Sercan´la da kapatsak transferi cok mutluyum, oyuncu alirsak da cok mutlu olacagim. Cok iyi bir transfer dönemi gecirdik. Ben yine de 00.00´a kadar beklerim

Bekleyelim bencede.. Analke ile uğraşılıyor.. Diğer adaylar için çok para dökmemiz lazım..Ama Anelka olmazsa iş zora girer.. Ben takımı bu saatten sonra yeterli buluyorum.. kimse gelmesede Başkana büyük bir teşekkür..

Belli ki, piyasadaki bütün "iyi" ve "kariyerli" adamlar ile ilgileniyoruz. Lakin güney amerikada parlayan ve belli bir potansiyeli olan, cavani veya lavezzi gibi adamlari bulup, takimimiza monte etsek daha iyi olmaz mi?

Yasli kurtlar ile bir yere kadar. Bence uzun vadeli düsünmeliyiz. Sadece günü kurtarmak adina, panik transferler yapiyoruz. Eger düsüncelerimize göre adam bulamiyorsak, devre arasi veya seneye transfer yapalim. Mesela forvet mevkisine anil dilaver'e bir yarim sezon sans verirdim ben. Elmander'i ise hic almazdim. Baros'u satardim, yerine cok daha iyi bir oyuncu alirdim!

Ben de bunu anlamıyorum. Madem yabancı hakkını kullanmayacaksınız tam olarak Pino ve Culio yu neden gönderirsiniz. Oynatmıyorsan da kulübe de dursun. Veremli mi bu adamlar kardeşim

Pino ve culio konusunda haklısın bence. Özellikle Culio ilk yarıda en öne çıkan isimlerden biriydi. Keza sakatlanmadan önce pinoda takımı sırtlıyodu. Olan onlara oldu. Hayırlısı olsun.

nasıl başkanın konuşmalarından transferi kaapadık çıkıyor lan nasıl lan lanlan:mad:

Ben de bunu anlamıyorum. Madem yabancı hakkını kullanmayacaksınız tam olarak Pino ve Culio yu neden gönderirsiniz. Oynatmıyorsan da kulübe de dursun. Veremli mi bu adamlar kardeşim

dur kardeşim hemen alevlenme. bekliyoruz saat 00:00 a kadar vaktimiz var :)

ps. Pino kesinlikle gitmemeliydi! Culio da yedek olarak kalabilirdi aslinda.

Renkdaşlar sizin de gözünüz doymuyor yav yeter artık bitti transfer :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt