Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

YamanAkinci Yaman Akinci

tercihim Anelka yerine baska bir adam alinmasidir. Bu da kendi fikrim... Ordu alsin Anelka'yi... Simdi ciktim, sirami savdim, hoscakalin...

Al işte kolpacıya bak..

Soner abi gelirse sevinir misin diye sormuştu buna, o da evet çok demişti, şimdi ettiği lafa bak..

Türk futbolunda ilk olacak dediler. Farklı bir sistemle almışız

Neolur ya 2 dk duşa girdim çıktım Anelkayla ilgilenmişiz pazarlıklar yapılmış birde vaz geçmişiz.

Hayırlı bir şekilde şu transfer dönemi bir kapansaydı.

Anelka gelmesin arkadaş. Daha sorunlu topçu istemem. Hadi Toni kop gel günahlarından :)

ya ne anelkasi ya. adam gelmis 32 yasina. takimin ys ortalamasini 30 yapicaz nerdeyse. cok sacma. bence sercanla kapansin bu is. onra devre arasinda eksige gore bir yabanci oyuncu daha alinabilinir sekizinci yabanci olarak.

bi kaç mesajımda, bana bilginin nerden geldiğini söyledim. gs muhasebedeki arkadaşım. ee bende adanalıyım gerisini siz düşünün :) gizli kozmik oda sanki. yazacakları ismi yazsalar fiyat artracak sanki... :)

çalışmalar varmıyani transfer konusunda yabancıdan vazgeçmiş gibiyizde sanki

Anelka falan istemem arkadaş. Zaten Baros'ûn var, Elmander'in var illa alacaksan isim yapmış birini alacaksın. Drogba nerde Anelka nerde.

Bence hiç ümitlenmeyelim. Bu saate kadar yapamamışlar bu saatten sonra mı transfer yapacaklar? Hadi ismi duyulmuş uğraşılan biri için son pazarlıkları yaparsın belki de bu saate kadar basına sızmamış biri ile en fazla 24 saattir pazarlık yapıyorlar demektir ki bu da transferin bitmesi için yeterli bir süre değildir! Sercan açıklanır ve bu iş biter ama +1 yabancı hakkımızı daha kullanmamak da büyük bir hata olacaktır. En azından son dakikada genç adı bilinmemiş birini falan alsınlar belki tutar!

YamanAkinci Yaman Akinci

tercihim Anelka yerine baska bir adam alinmasidir. Bu da kendi fikrim... Ordu alsin Anelka'yi... Simdi ciktim, sirami savdim, hoscakalin...

Al işte kolpacıya bak..

Soner abi gelirse sevinir misin diye sormuştu buna, o da evet çok demişti, şimdi ettiği lafa bak..

aynen. yaman abiyi severim ama kendisiyle celisiyor dediklerinde.

Sercan transferi artık resmen bitmiştir.Hem bizim Başkan,hem Bursa Başkanı açıkladı.Hayırlı olsun.

Nevzat Dindar mal harbiden daha anelka ile görüşülüyor yazmadan direk Gs vazgeçti diyor allahım yaa :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt