Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ya bu nevzat'ı hep takip ediyorum,hep aynı şeyi yapıyor.İsim vermiyor,birisi yazınca da hemen ;Son dakika! Galatasaray,x transferden vazgeçti.

Çok garip bir insan.

ya ne anelkasi ya. adam gelmis 32 yasina. takimin ys ortalamasini 30 yapicaz nerdeyse. cok sacma. bence sercanla kapansin bu is. onra devre arasinda eksige gore bir yabanci oyuncu daha alinabilinir sekizinci yabanci olarak.

Yas'a bas'a bakmayin.

Anelka Sercan'dan 3 kat daha iyi.

Anelka en azindan Topa vurabiliyor ve Teknigi'de daha iyidir.

Sercan daha hizlidir bence tam bilmiyorum, ama onu Anelka ile kiyaslamak sacma bence.

çalışmalar varmıyani transfer konusunda yabancıdan vazgeçmiş gibiyizde sanki

çalışma varda, isim vermiyorlar. ingiltereden denmişti siyahi oyuncu. bende drogba dedim, arakdaşta sessiz kalmıştı 3 gün önce..

anelka okadar para istediyse kısaca

--- bunca ozaman onla ilgileneceğinize 5 milyon euro drogbayı verin alın. 5,5 milyon nedir yuhh...

Galatasaray, Sercan Yildirim ile anlastigini Sortie ve Reina'ya bildirdi, bu haber coskuyla karsilandi ve kutlamalar sabaha kadar surdu.. :D

Anelka olmazsa çok zor arkadaşlar Sercanı alıp kapatabiliriz de...Çünkü en yakın oydu.. Diğerleri gerçekten zor.. Benim umudum yok...

yabanci transfer ne oldu?

Kaçırmışın kardeşim. Röpartaj yaptılar. Fatih hoca istedi bizde aldık dilerim hayırlı olur falan dedi. Daha transfer devam etcek mi diye sordular. Oda eksiklerimizi görücez önümüzde ki ara transferi de değerlendirecez dedi

Tamamdır bitmiş transfer. :)

Bu ne lan bi isim atiyolar ortaya daha biz onu konusmadan vazgecildi diyolar :D bitse de kurtulsak ya :D

çalışma varda, isim vermiyorlar. ingiltereden denmişti siyahi oyuncu. bende drogba dedim, arakdaşta sessiz kalmıştı 3 gün önce..

anelka okadar para istediyse kısaca

--- bunca ozaman onla ilgileneceğinize 5 milyon euro drogbayı verin alın. 5,5 milyon nedir yuhh...

bence ikiside gelmicek sercan son transfer gibi duruyo ama formsuz baros bizi kanser eder

Sercan´la da kapatsak transferi cok mutluyum, oyuncu alirsak da cok mutlu olacagim. Cok iyi bir transfer dönemi gecirdik. Ben yine de 00.00´a kadar beklerim

Cevap: İddia : ANELKA ile görüşülüyor

sturridgeyi alın gelin bırakın anELkayı filan dün küfrettiğimiz adamı bugün bağrımıza mı basacağız

neyse transferi kapatmış olsak bile çok güzel kadromuz oldu

bu saatten sonra destek zamanı

inş yönetimiyle futbolcusuyla taraftarıyla

Şampiyon GALATASARAY

baros gidebilir ama bedeli var tabiki sözleşmedi bitmediki veririler 6-7 milyon euro gidebilir istediği kulübe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt