Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

hadi kalın sağlıcakla

bu sene sınav var bi daha giremem kolay kolay seneye inşallah:sad007:

Yazın bi La Liga şiiri.. Güzel kadro oldu.. Ama Aydını eklemeyin....Ginede Analkaya açık bir kapı olsun.. Başkan bu eli tutulmaz...

culio ya çok üzüldüm birazda pinoya ...............

ahhh aydının kadroda olduğu düşünülürse ne günahları vardı...

güzel transferler almış olsakta gitmesi gerekenler gitmemişken ve gitmemesi gereken birkaç kişi ayrılmışken ,

süper bir transfer dönemi geçirdiğimiz söylenemez....

melo cezalı olsa culio oynamazmı?

kazım olmazsa pino sırıtırmıydı?

ya 6+1+? büyük takım son una kadar yabancı hakkını doldurmalıdır......

kusura bakmayin ama verilen hicbir soz tutlmadi arkadas Baskanizmiz gerkeirsi oyuncuya 10 mio veririz stadin dolmasi icin ama bizimkiler 10 oyuncu icin toplam 17 mio euro para harcadilar.Bence bu yilda bos tirubunlere oyanirz !!!

Senin gibi taraftari istemeyiz zaten tribünde. Otur evinde

Bence tek eksiğimiz Ofansif bir ortasaha oyuncusu..Atakları yönlendirecek takımın beyni konumunda bir maestromuz yok..Arshavin,Diego filan fena olmazdı ama ne yapalım işte :o umarım gol sıkıntısı yaşamayız..

Abi Hagi gideli 10 sene oldu. Kurtulalım lütfen şu kafadan.

Aynı travma yüzünden felipeler, lincolnler, elanolar geldi de ne oldu? Bırakalım şu maestro ve 10 numara işini. 10 numara yerine sahadaki 10 adam düzgünce oynasın yeter.

Bendtner-konkurrent smigret af Gala-rygte

Yoksa?

Google-Translate

Yeni kulübü Sunderland Nicklas Bendtner rakip, Ganalı Asamoah Gyan Türk Galatasaray, gece yarısı alışveriş bu yaz yapılması kadar. Için bir hareket ile bağlantılı olacak O da bir seçenek olarak reddetmek olmaz.

- Ben herkes gibi hikayeler okudum. Ben İngiltere'ye gelmeden önce orada Türkiye'den bir teklif olduğunu, ancak bunun yerine Sunderland seçti ekleyerek Skysports için Gyan diyor ki:

- Ben onların ilgi ile memnun, ancak Sunderland tamamen bağlıdır duyuyorum. Başka bir takımdan bir teklif kabul ederseniz, ben kulüp dinlemek. Ama şimdi ben Brezilya karşısında maç için hazırlık var ve herhangi bir transferi düşünmüyorum.

25 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Sunderland ilk sezonunda Premier Lig on gol attı.

çok iyi transfer dönemi geçirdik diyen yanılır.....7 yabancıda kaldık yahu

Sol ayaklı adamımız yokken , cüzi ücretli Culioyu niye gönderdik ve niye Playmaker almadık?

Culio gerçekten büyük hata, Pino için aynısını diyemem, Pino çok istekli değilmiş belli ki antrenmanlarda falan da kalmak için.

Playmakersız Riera ve Kazım'a daha çok iş düşecek, Melo ve Selçuk da daha çok ara pası deneyecek başka çare yok.

Hemen Ocak transferlerine doğru süzüleliiim

- Hamit Altıntop

- Drogba

- Diarra

:D

kusura bakmayin ama verilen hicbir soz tutlmadi arkadas Baskanizmiz gerkeirsi oyuncuya 10 mio veririz stadin dolmasi icin ama bizimkiler 10 oyuncu icin toplam 17 mio euro para harcadilar.Bence bu yilda bos tirubunlere oyanirz !!!

herseyi dede verilen hicbir sözü tutmadı deme iyi transfer demek her oyuncuya 10 milyon euro vermek demek mi yapma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt