Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bendtner-konkurrent smigret af Gala-rygte

Yoksa?

Google-Translate

Yeni kulübü Sunderland Nicklas Bendtner rakip, Ganalı Asamoah Gyan Türk Galatasaray, gece yarısı alışveriş bu yaz yapılması kadar. Için bir hareket ile bağlantılı olacak O da bir seçenek olarak reddetmek olmaz.

- Ben herkes gibi hikayeler okudum. Ben İngiltere'ye gelmeden önce orada Türkiye'den bir teklif olduğunu, ancak bunun yerine Sunderland seçti ekleyerek Skysports için Gyan diyor ki:

- Ben onların ilgi ile memnun, ancak Sunderland tamamen bağlıdır duyuyorum. Başka bir takımdan bir teklif kabul ederseniz, ben kulüp dinlemek. Ama şimdi ben Brezilya karşısında maç için hazırlık var ve herhangi bir transferi düşünmüyorum.

25 yaşındaki Ganalı orta saha oyuncusu Sunderland ilk sezonunda Premier Lig on gol attı.

Vay be bizim bold.dk burayada mi gelmis :D

Transfer dusmek istemiyorum diyo.

Kusura bakmayin da, bu yeni üyelere acayip kil oluyorum ya :D Gercek Galatasarayli yeni üyeler alinmasin lütfen

Şeref Aydın, Sözlükte,Galatasaray yönetimi;surprizleri sever, mutlu sonlara inanır.Yazmış...

Umudum vardı ama,herkes kapandı diyor. :/

Bence yabanci forvete ihtiyac yoktu sercandan sonra ... Ha gelirse sevinirim siizn kadar,ama gelmezse de karalar baglamaya,yonetime sallamaya gerek yok

Sol ayaklı adamımız yokken , cüzi ücretli Culioyu niye gönderdik ve niye Playmaker almadık?

yapma abi riera nın sol ayağı culio nunkini döver. ama bende istemiyordum culio gitsin. hatta ben olsam sol bekte bile oynatırım falan diyordum onun için. neyse bence yönetim bu transfer sezonundan alnının akıyla çıkmayı bildi. bence şu anda kağıt üzerindeki en iyi takım biziz. ve yine aynı kağıt üzerinde sezonu bjk ile birlikte sürdüreceğimiz gözüküyor. ama şuna inanıyorum İBB maçını ne yapıp edip almalıyız. nasıl başlıyorsa öyle gidiyor son bir kaç sezondur. bu yüzden İstanbulda olan arkadaşlarım lütfen Türk Telekom araneya. şayet denk gelirse forumdaki arkadaşlarla birlikte maçlara gitmeyi çok isterim (SARI FORMA İLE :) )

Iyi bir transfer sezonu gecirdik.... gecen seninin kadrosuyla bu senenin kadrosunu karsilastirinca ne demek istedigimi daha iyi anlarsiniz

Çok iyi olmasada iyi transfer dönemi geçirdik.Aslında beklentileri yüksek tutmasaydık gelen isimler bize fazla bile gelecekti aslında.

bence şu an+2 nin hepsini doldurmamamız daha iyi maçlar başladıktan sonra nereye ihtiyacımız olursa oraya ocak ayında transfer yapmak daha mantıklı ezbere transfer yapmaktan.

Bu sene avrupa felanda yok bu kadro yeterli.

Yeterki Fatih hocanin isine karisilmasin.

Sercan her idmandan sonra yarım saat kısa-uzun mesafe şut çalışması yaparsa 1-2 yıla kalmaz müthiş bir oyuncu olur.

Abi Hagi gideli 10 sene oldu. Kurtulalım lütfen şu kafadan.

Aynı travma yüzünden felipeler, lincolnler, elanolar geldi de ne oldu? Bırakalım şu maestro ve 10 numara işini. 10 numara yerine sahadaki 10 adam düzgünce oynasın yeter.

Belki 10 numara değil de takımda "kaptan" yok..Arda kalsaydı Sol açıkta bile oynasa gerek kalmazdı öyle bir transfere..Takımı takım yapacak olgulardan bahsediyorum aslında..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt