Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

dediklerin doğru olabilir ama adamda haklı kesin maças gitmeli bu yıldızı görmeliyiz diyebileceğimiz biri yok üstüne üstük arda gitti.........

Ne var müthis bir yildiz olmasa kardes? Neden böyle düsünüyorsunuz? Neden doldurmuyoruz stadi? Neden cok sevdigimiz kulübümüze 60 Milyon Euro kazandirmiyoruz? Neden seneye daha rahat transfer yapmasini saglamiyoruz? Dortmund senelerce ne amatör kadrolari 80.000 kisi izledi ya. Böyle olmaz ki. Ondan sonra da süper taraftar grubumuz var diyoruz. Bence yok. En vefasiz gruplarin basindayiz biz.

Muslera - Eboue - Ujfalusi - Riera - Melo - Baros - Elmander - Selcuk - Sercan izlenmez mi kardes ya? Daha ne istiyoruz?

Hakan Balta ligin 9.-10. haftası belli eder kendini birçok oyuncu gibi,, ben Fatih hocaya rağmen balta dan pek umutlu değilim açıkcası oynamıyor adam ya.. ancak bi 1 buçuk 2 ay belli eder oyuncular kendilerini biraz bekleyelim...

şeref aydın çıkıpta desin artık...

transferi kapattık veya süpriz dediği isim kimdi???

son dakika gollerini özledik, olurmu bilmem ama.

takım olarak çok iyi trasnferler yapıldı, ancak 10 numara giyecek takımın yıldız oyuncusu yok. en güzel çorbayı yaptık ama kaşığımız yok :)

Elimizle yiyelim artik, sorun degil :D

İngilizlerin kazanmasının onlar için bir anlamı yoktu değil mi?

Herkese Türk düşmanı damgası yapıştırmak gerekmiyor anlaşılan.

Tivitırcıların hepsi attı tuttu yok şöyle büyük yıldız, yok bilmem ne gelecek diye. Ulan boşuna bu kadar beklenti yaptık. Neyse buna da şükür.

Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...

Ünal Aysal : "Artık bundan sonra başarıları izlemeye devam edeceğiz, bizim yönümüzden görev yapılmıştır, tamamlanmıştır, bundan sonrası hem teknik direktörümüze hem de Sercan'a kalmış durumda.."

:akansular:

Evet Takım Budur Hayırlı Uğurlu Olsun

216082_Galatasaray_SK.jpg

budur

En kötü transfer sezonumuz böyle olsun arkadaşlar herkes hakkını helal etsin nöbette acı tatlı hatıralarımız oldu hepsi geride kaldı her şey çok güzeldi gerçekten de :) ...

Bakıyorumda herkes sercanı baros'un yanına ilk 11'e almış Arkadaşlar Sercan bursada bile son 1,5 yıldır ilk 11 i zor görüyor ki bu takımda forma şansı çok zor.

CemKurel

Deng you canım!

51 seconds ago ·

İBB maçı 11'i:

---------------------muslera---------------------

sabri--------ujfalusi------------servet------h.balta

--------------eboue-------melo------------------

--------------------selçuk-----------------------

kazım---------------------------------------riera

--------------------baros-----------------------

Yedekler:ufuk-g.zan-çağlar-yekta-elmander-sercan-engin

tribün:ayhan-ceyhun-s.kaya-aydın-aykut

Onur kardesim bu senceyle benceyle olan bisey degill ben trasferin sen ve seningibilerin stada gelmesi icin istiyorumm ben ki oyunculari tanimadan paf takimin maclarina bile gitmis biriyimm istanbulda yasamama rahmen her yil kombine alan biriyim pekkii sen cok iyi Galatasarylisinn nedenn gecen yil 3000 kisiye oynuyorduk maclarii ondan oncekii yil neden 15000 kisiye oynuyorduk maclarii ?? peki senin nekadar lisansli urunun var ?? peki sen sezonda kac defa maca gidiyorsunn ?? sen nasil klavyelnle insanlarin Galatasarayliligini olcuyorsun ??

Almanya´da yasiyorum. Türkiye´deki maclara gitme firsatim olmuyor sik sik dogal olarak. Almanya´daki her maca gittim bugüne kadar. Hic kacirdigim olmadi. Her sene formami da alirim. Hatta Canaydin döneminde kulübe bagis bile yapmistim. Canaydin´in tesekkür mektubunu hala saklarim evde. Neyse konu bu degil zaten.

Bu kadronun nesi izlenmeyecek? Onu soruyorum sana. Bence son yillarin en güclü kadrolarindan biri. Basimizda efsanemiz var. Türkiye´nin en büyük en basarili hocasi var. 10 transfer yaptik. Hepsinin belli bir kalitesi var. Cok güclüyüz bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt