Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Kadroyu Cift Forvet yaparsaniz Elmander herzaman Banko.. Baros ve Sercan ayni Stil ve yanyana oynayamazlar.. Elmander gibi Asist Özelligi cok olan Futbolcu tam cift Forvet icin..

şeref aydın çıkıpta desin artık...

transferi kapattık veya süpriz dediği isim kimdi???

son dakika gollerini özledik, olurmu bilmem ama.

takım olarak çok iyi trasnferler yapıldı, ancak 10 numara giyecek takımın yıldız oyuncusu yok. en güzel çorbayı yaptık ama kaşığımız yok :)

Belki adam meşgul ? Belki sindirim problemleri var tuvaletten çıkamıyor? :D

diyosun :) hocam Fransa bu şampiyonanın en büyük favorisi bu sene. daha önceki senelerde NBA deki oyuncularının tamamı gelmiyordu. ama bu sene hepsi turnuvada. korkarım bu turnuvadaki performansımıza bakılırsa işler senin sandığın kadar kolay olmayacak.

Valla Levent bence bu takım standardının biraz üstüne çıksın Fransayı devirir. Fransa kim gelirse gelsin hala Parker endeksli bir takım.

Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...

önemli olan almaları değil, gereksiz yere en iyi oyuncunu bırakman.

kim ne derse desin ardayı bu takım çok arayacak.

kazım bildiğimiz kazımsa fazla bişey beklemeyin

baros aynı havada giderse görürüm ozaman.

herşey fatih hoca yapar diye bekliyoruzda, bütün suçuda ona buluyoyoruz sonra. zamanı gelince hatırlatıcam sizlere. keşke yaratıcı bir kanat oyuncumuz- savaşan bir golcümüz-ofansif bir orta saha oyuncusu olsaydı diye ...

bekleyip görücez ama unutmayın 1 haftalık kupa değil bu sadece fatih terimle olsun. sakatlık-ceza olursa fatih terimde bu kadar alternatifi az adamla ne kdar istakrarlı olur...

Terimin söylediği ilk söz yabancı bir atak oyuncusu alacağız demesiydi

4 ayda bir golcü bulamadık ya pes ki ne pes

----------------------Baros-----------------

------------sercan--------------------------

-Riera--------------------------------Eboue-

-----------Selçuk----------Melo------------

--Hakan---Servet-------Urfaluji-------sabri--

----------------Muslera--------------------

Hem orda hem burda.

Ulan bizim bu hem futbol hem basketbol takımları ne seviyor böyle alengirli tur atlamaları. Bu kadar zor çıkıp sonrada ya 2. ya 3. bitiriyorlar turnuvayı. Ben hemen eleneceğimizi düşünmüyorum. Klasik Türkiye işte :)
:animation:

Örnek; WOLD CUP 2002-Brezilya-Kosta rika=5-2

:b5:

216097_Galatasaray_SK.jpg

----------------------Baros-----------------

------------Sercan-------------------------

-Riera--------------------------------Eboue-

-----------Selçuk----------Melo------------

--Hakan---Servet-------Urfaluji-------sabri--

----------------Muslera--------------------

FT Kazımı ilk 11 e direk yazar bence.

:o bir basket müsabakasına göre bu yorumu yapmak ne kadar yanlış...

Türklüğün ve İslamiyetin yıllardır en azılı düşmanı olan ve oyunları hala devam eden İngilizleri bir basket maçını yendiler diye aklayamam ben...

Bütün dünya Türk düşmanı, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok, dünyanın bizim etrafımızda döndüğü psikolojisinden kurtulamadık hala. Kimsenin şeyinde değiliz açıkcası bence olmamızda gerekmiyor zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt