Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sol bek olayını geçtim artık, oraya yapılacak bi şey yok.

Dünyaca ünlü forvete ne oldu?

Oyun kurucu ileriye dönük kalström ün çok daha iyisi olup da gelecek oyuncu nerede?

Meloya yada selçuk a bisey olsa onların yerinde oynayabilecek culio neden gitti?

Türk guiza sercan ile ne hedefler bekleniliyo?

umut ne manyak bişey ha..... umutla bakliyoruz 00 00 .........

216097_Galatasaray_SK.jpg

Bence 4-3-3'de Eboue ve Ujfalusi'yi kanatta kullanmak iyi fikir, çünkü kanat etkinliği çok kritik. Semih formayı kaldırabilir mi bilmiyorum ama STSL'de Gökhan-Servet de idare eder.

Yekta'ya %100 katılıyorum ama FT'i tanıyorsam inadına Sabri'yi oynatır orda... Umarım bir nebze olsun değişmiştir anlamsız inadı.

Arkadaşlar az önce başkanımızın açıklamalarını Lig TV'nin sitesinden izledim şok oldum resmen...:( Konuşmalardan anladığım kadarıyla FM'cilerin yakından bildiği İtalya Ligi'nde sıkça uygulanan bir sistem olan co-own sistemi uygulayarak sercan'ı almışız...Yani demek oluyor ki Sercan 2-3 yıl artık anlaşma neyse bizde oynadıktan sonra bursa'ya dönecek...:( Bu yazdıklarım tamamen başkanımızın sözlerine yönelik tahmindir umarım doğru değildir adam gibi bonservisiyle almışızdır...

Düzeltiyorum gruplar varmış, yeni grubumuz

İspanya, Fransa, Almanya, Litvanya, Sırbistan

Ya Koskoca Galatasaray Yillardir neden Türk bir Kaleci cikaramaz..?!! Bosu Bosuna Yabanci Konterjanimizi harciyoruz..

Fenerbahce´ye bakiyoruz son 20 Yila..

Engin...

Rüstü..

Volkan..

Galatasaray´in efsane Kalecileri hepsi yabanci..

Simovic..

Taffarel..

Mondragon..

ve simdi insallah Muslera

Ama gelecegimiz adina bence artik bir Türk Kaleci yetistirmemiz sart..!!

ben son dakika gollerine inanan birisiyimdir :)

transferde de bir son dakika golü bekliyorum açıkcası.

Douglas,Leroy Fer,Ola Toivonen seneye tetikte olalım.Kaliteli ve uzun yıllar hizmet edebilecek isimler.Douglas'ı Taffarel,Toivonen'i Elmander ikna etsin:D.Leroy Fer zaten gelir:asd:

Seneye sözleşmeleri bitiyor.

srfydn da bizi muallakta bıraktı gelsin artık desin süpriz filan yok sadace sercanı almaktı süpriz desin küfürümüzü edip gidelim :asd:

[video=youtube;798B0aqLT8M]https://www.youtube.com/watch?v=798B0aqLT8M[/video]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt