- 30 Ağustos 2009
- 30.240
- 20.213
- 2.593
Cevap: Transfer Nöbeti
314. sayfada yerimizi alalım.
314. sayfada yerimizi alalım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben niye Abdullah Bey le irtibata geçemiyorumÇağatay yeminlen yönetim kurulu başkanı olacak adamsın
![]()
"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"
Abi bir saniye kücük bir İşim varOhoooo ne çabuk unuttun önce Nevizade sonra Arena yapacaktık ya topluca![]()
Arkadaşlar az önce başkanımızın açıklamalarını Lig TV'nin sitesinden izledim şok oldum resmen...Konuşmalardan anladığım kadarıyla FM'cilerin yakından bildiği İtalya Ligi'nde sıkça uygulanan bir sistem olan co-own sistemi uygulayarak sercan'ı almışız...Yani demek oluyor ki Sercan 2-3 yıl artık anlaşma neyse bizde oynadıktan sonra bursa'ya dönecek...
Bu yazdıklarım tamamen başkanımızın sözlerine yönelik tahmindir umarım doğru değildir adam gibi bonservisiyle almışızdır...
Helal be Reis.Nba'de Los Angeles'dan sonra Chicago'yu destekleyeceğim artık.![]()
Arda gitmeyecekti ama lig ertelenince tekrar aklına girdiler... Galatasaray yönetimi elinden geleni yaptı ama oyuncu illaki gitmek istiyorsa ne yapabilirsinki... Menejeride sağolsun... Arda Fatih terime ayıp etti.. Galatasarayın bütün planlarını değiştirdi.. Adrda gitmeseydi çoktan transfer bitmişti...Kazım kötü oynarsa altarnatif Eboue sercanı bile kanatlarda görebiliriz.. Daha devre arası var... Bütün eksikler bir anda giderilemiyor.. Takım bence büyük değişime uğradı... Bize destek vermek düşer...
Niye transfer mi geliyor314. sayfada yerimizi alalım.
Benim takımım Chicago'ydu zaten.Deng'i de çok severdim![]()
Gerek yok geçmişimiz(tarihi başarılarımız) Taffarel'le geldi,gelecekteki başarılar da Muslera'yla gelir..Örnek verdiğin takımın kalesinde 20 senedir yerli oynuyo da ondan müthiş başarılar elde ettiler değil mi![]()
"Tarih tekerrürden ibarettir." II.Abdülhamid Han
tarihimizi araştırırsan üzerimizde oynanan/oynanmaya çalışan kirli senaryoları farketmenin çok da zor olmadığını anlarsın...Bugün de bunlar tüm hızıyla devam etmekte ne yazık ki...
Niye transfer mi geliyor![]()
Onu anlarım da Real Madrid'in sitesinde neden yok Sercan'ın transfer haberi. :lol:
Menajer kılıklı adam mı söylediAramızda kalsın Eto'o bitmiş.