Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

314. sayfada yerimizi alalım.

"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"

Helal be Reis.Nba'de Los Angeles'dan sonra Chicago'yu destekleyeceğim artık.:)

Arkadaşlar az önce başkanımızın açıklamalarını Lig TV'nin sitesinden izledim şok oldum resmen...:( Konuşmalardan anladığım kadarıyla FM'cilerin yakından bildiği İtalya Ligi'nde sıkça uygulanan bir sistem olan co-own sistemi uygulayarak sercan'ı almışız...Yani demek oluyor ki Sercan 2-3 yıl artık anlaşma neyse bizde oynadıktan sonra bursa'ya dönecek...:( Bu yazdıklarım tamamen başkanımızın sözlerine yönelik tahmindir umarım doğru değildir adam gibi bonservisiyle almışızdır...

arkadasım sacmalıyorsun orda unal aysal ın demek ıstedıgı bu futbolcu bızım almamız sayesınde turk futboluna kazandırıldı bursada bızım sercan ı transfer etmemızde yardımcı oldu zorluk cıkarmadı uygun bı fıyata sattı demek ıstıyor.turkıyede ole bı transfer kuralı yok zaten ıstesende bunu yapamazsın

Arda gitmeyecekti ama lig ertelenince tekrar aklına girdiler... Galatasaray yönetimi elinden geleni yaptı ama oyuncu illaki gitmek istiyorsa ne yapabilirsinki... Menejeride sağolsun... Arda Fatih terime ayıp etti.. Galatasarayın bütün planlarını değiştirdi.. Adrda gitmeseydi çoktan transfer bitmişti...Kazım kötü oynarsa altarnatif Eboue sercanı bile kanatlarda görebiliriz.. Daha devre arası var... Bütün eksikler bir anda giderilemiyor.. Takım bence büyük değişime uğradı... Bize destek vermek düşer...

ben anlamıyorumm. biz destek vermicezmi doyuruz. bide benim akrabam takımın başındaykenn..

bu kadar basit sanmayın diyorum bende bunlarıı.

yıllardır çekilen ızdırap

1-sakatlıklar

2-alternatifi iyi olmayan oyuncular.

iş işten geçtikten sonra umarım transfer niye yapmadık denmez. birde sorayım size rieara-sercan sizce kaç hafta sonra ilk 11 oynar???

bakın şunu iyi anlayın. yapılan konuşmalar-şu tarihte şöyle olacak yok böyle oalcak- okdar trasnfer listesindeki isimlerin en alt sıralardaki isimlerli alınması ben demiyorum bunu

----cambiasso-pirlo-kallström---------melo

---reyes-arshavin-forlan----------riera---

--drogba-adebayor-gyan---------sercan

yukardaki isimleri telafuz ediyosan-almak için uğraşıpta alamıyorsan transfer iyi oyuncular alınmış gözüksede ben başarısız görürüm.

çünkü amaç olarak seçtiğin oyuncuları almıyorsan başarılı saymam ben bunu. kimse transfer taraftarlığı yapıyor demesin.

ben baştan eliştirimi yapıyorum, lig başlayınca-trasnfer dönemi bitince artık başarı için-kazanmak için galatasarayın en büyük destekçisi taraftarlardan biride ben olucam.

şimdi mod arkadaşlara yada GScimbom portalının yöneticilerine fantazi futbol gibi bir oyun yapsanız ödülü falan da olmasa. en azından kendi portalımızda zaman geçirebilmemiz için güzel olurdu. tahmin yarışması biraz yaban kalıyor. ben böyle şeyleri burada yapmak istiyorum değerlendirmeye alırsanız onunla ilgilide bir başlık açılıp güzel zaman geçirilebilir görüşüdeyim.

Gerek yok geçmişimiz(tarihi başarılarımız) Taffarel'le geldi,gelecekteki başarılar da Muslera'yla gelir..Örnek verdiğin takımın kalesinde 20 senedir yerli oynuyo da ondan müthiş başarılar elde ettiler değil mi :D

Basarilari degil.. Ama sonucta Kalecileri kötümü..? degil..

Negüzel Sahaya 6 Yabanci yayiyorlar.. Fenami..? Simdi biz hangi yabanciyi kessek diye geveliyouz..

"Tarih tekerrürden ibarettir." II.Abdülhamid Han

tarihimizi araştırırsan üzerimizde oynanan/oynanmaya çalışan kirli senaryoları farketmenin çok da zor olmadığını anlarsın...Bugün de bunlar tüm hızıyla devam etmekte ne yazık ki...

İlluminati Uzaylılar Amerika?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt