Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Almanya´da yasiyorum. Türkiye´deki maclara gitme firsatim olmuyor sik sik dogal olarak. Almanya´daki her maca gittim bugüne kadar. Hic kacirdigim olmadi. Her sene formami da alirim. Hatta Canaydin döneminde kulübe bagis bile yapmistim. Canaydin´in tesekkür mektubunu hala saklarim evde. Neyse konu bu degil zaten.

Bu kadronun nesi izlenmeyecek? Onu soruyorum sana. Bence son yillarin en güclü kadrolarindan biri. Basimizda efsanemiz var. Türkiye´nin en büyük en basarili hocasi var. 10 transfer yaptik. Hepsinin belli bir kalitesi var. Cok güclüyüz bence

Sen soruyorsan bende cevap veriyorum Mustafa Sarpa oldugunda da ben izliyordum Barisda oynarken izliyordum Petre varkende izliyordum ben stadin dolmasi ve urun satilmasi icin yildiz trasfer istiyordum cunku trubunlerde her hafta hep ayni yuzler var , yani o sizin elestirdiniz ultrAslan olmaza stad 1000 kisiyi bile bulmaz insallah bu yil senin dedgin gibi bu cok guclu kadroyu tarftarlarimiz izlemeye gelir...ama seninde yaptigin gibi klavyenden insanlarin Galatasarayliligini olcme belki onun hayatindaki en onemli sey Galatasaraydir.!!

Şeref son dk, mutlu son falan diye sayıklıyor bence bir şeyler olacak

Arkadaşlar az önce başkanımızın açıklamalarını Lig TV'nin sitesinden izledim şok oldum resmen...:( Konuşmalardan anladığım kadarıyla FM'cilerin yakından bildiği İtalya Ligi'nde sıkça uygulanan bir sistem olan co-own sistemi uygulayarak sercan'ı almışız...Yani demek oluyor ki Sercan 2-3 yıl artık anlaşma neyse bizde oynadıktan sonra bursa'ya dönecek...:( Bu yazdıklarım tamamen başkanımızın sözlerine yönelik tahmindir umarım doğru değildir adam gibi bonservisiyle almışızdır...

bende şüphelendim.çünkü sercan gibi bi yıldız adayını bursaspordan emanet aldık gibi bişey dedi.inş anladığım gibi değildir.

Hayır uzun zamandır o konuşuluyordu.. Portalın daha iyi olması için çalışmalardayız..Abdullah beyle devamlı irtibat halindeyim..Bence herkezde Gscimbom nasıl daha iyi yerlere gelir diye düşünüp fikir belirtmesi lazım...Lütfen insanlara böyle yakıştırmalanr yapmayın...gscimbom değerli insanlardan oluşan bir topluluk...

Ben niye Abdullah Bey le irtibata geçemiyorum :) Çağatay yeminlen yönetim kurulu başkanı olacak adamsın :)

Daha degil. 00.00 kapancak. Fener de oyunculari bildirmedi henüz. Zaten aciklamadigimiz transferlerin bir gecerliligi yok. Resmi aciklamalar gelmeli. Yani 00.00´a kadar bekliyoruz.

Fener bizim Sercan'ı açıklamamızı bekliyor.

"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"

Arda gitmeyecekti ama lig ertelenince tekrar aklına girdiler... Galatasaray yönetimi elinden geleni yaptı ama oyuncu illaki gitmek istiyorsa ne yapabilirsinki... Menejeride sağolsun... Arda Fatih terime ayıp etti.. Galatasarayın bütün planlarını değiştirdi.. Adrda gitmeseydi çoktan transfer bitmişti...Kazım kötü oynarsa altarnatif Eboue sercanı bile kanatlarda görebiliriz.. Daha devre arası var... Bütün eksikler bir anda giderilemiyor.. Takım bence büyük değişime uğradı... Bize destek vermek düşer...

Arda'nın gitmesine sevinenlerdenim.

Çağatay niye açıklama yapıyosun kardeşim, ben seni o duyumculardan saymadım ki :) Hem sen tırnaklarınla kazıya kazıya, insanlardan tepki almana rağmen buna direnerek geldin bu noktaya. Bu transfer dönemi alt yapımızdan duyumcu çıkarttık :)

Teşekkürler...Bu sene duyduklarımı paylaştım, ama belki seneye hiç duymayacağım:tiphat: Keşke kimse duymasa belki transfer daha çabuk biter... Ama mümkünmü bu belmem.. İnşallah mümkün olur.. Çünkü basına çıkmasıyla fiyatlar artıyor..

Ya Koskoca Galatasaray Yillardir neden Türk bir Kaleci cikaramaz..?!! Bosu Bosuna Yabanci Konterjanimizi harciyoruz..

Fenerbahce´ye bakiyoruz son 20 Yila..

Engin...

Rüstü..

Volkan..

Galatasaray´in efsane Kalecileri hepsi yabanci..

Simovic..

Taffarel..

Mondragon..

ve simdi insallah Muslera

Ama gelecegimiz adina bence artik bir Türk Kaleci yetistirmemiz sart..!!

Gerek yok geçmişimiz(tarihi başarılarımız) Taffarel'le geldi,gelecekteki başarılar da Muslera'yla gelir..Örnek verdiğin takımın kalesinde 20 senedir yerli oynuyo da ondan müthiş başarılar elde ettiler değil mi :D

Olm ne müthiş bi transfer sezonudur ya bu :D

Bu arada hepinize teker teker teşekkür ederim Gscimbom ailesi.Selçuk İnan'ın transferiyle tekrar alevlenen Galatasaray sevdamı iyice körüklediniz.Beni tekrar Galatasaraylı yaptınız.

Buradan Porfesyonel olumsuz Levent Şimşek'e bile teşekkür ediyorum!!!

La olm ben forumu hiç başka topicden kullanmadım :asd: Siz sene içinde ne yapıyorsunuz forumda ? :asd:

Bütün dünya Türk düşmanı, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok, dünyanın bizim etrafımızda döndüğü psikolojisinden kurtulamadık hala. Kimsenin şeyinde değiliz açıkcası bence olmamızda gerekmiyor zaten.

"Tarih tekerrürden ibarettir." II.Abdülhamid Han

tarihimizi araştırırsan üzerimizde oynanan/oynanmaya çalışan kirli senaryoları farketmenin çok da zor olmadığını anlarsın...Bugün de bunlar tüm hızıyla devam etmekte ne yazık ki...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt