Burak Cetin
Yeni Üye
- 25 Mayıs 2011
- 86
- 0
- 966
Cevap: Transfer Nöbeti
Sen soruyorsan bende cevap veriyorum Mustafa Sarpa oldugunda da ben izliyordum Barisda oynarken izliyordum Petre varkende izliyordum ben stadin dolmasi ve urun satilmasi icin yildiz trasfer istiyordum cunku trubunlerde her hafta hep ayni yuzler var , yani o sizin elestirdiniz ultrAslan olmaza stad 1000 kisiyi bile bulmaz insallah bu yil senin dedgin gibi bu cok guclu kadroyu tarftarlarimiz izlemeye gelir...ama seninde yaptigin gibi klavyenden insanlarin Galatasarayliligini olcme belki onun hayatindaki en onemli sey Galatasaraydir.!!
Almanya´da yasiyorum. Türkiye´deki maclara gitme firsatim olmuyor sik sik dogal olarak. Almanya´daki her maca gittim bugüne kadar. Hic kacirdigim olmadi. Her sene formami da alirim. Hatta Canaydin döneminde kulübe bagis bile yapmistim. Canaydin´in tesekkür mektubunu hala saklarim evde. Neyse konu bu degil zaten.
Bu kadronun nesi izlenmeyecek? Onu soruyorum sana. Bence son yillarin en güclü kadrolarindan biri. Basimizda efsanemiz var. Türkiye´nin en büyük en basarili hocasi var. 10 transfer yaptik. Hepsinin belli bir kalitesi var. Cok güclüyüz bence
Sen soruyorsan bende cevap veriyorum Mustafa Sarpa oldugunda da ben izliyordum Barisda oynarken izliyordum Petre varkende izliyordum ben stadin dolmasi ve urun satilmasi icin yildiz trasfer istiyordum cunku trubunlerde her hafta hep ayni yuzler var , yani o sizin elestirdiniz ultrAslan olmaza stad 1000 kisiyi bile bulmaz insallah bu yil senin dedgin gibi bu cok guclu kadroyu tarftarlarimiz izlemeye gelir...ama seninde yaptigin gibi klavyenden insanlarin Galatasarayliligini olcme belki onun hayatindaki en onemli sey Galatasaraydir.!!
Siz sene içinde ne yapıyorsunuz forumda ?