Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Hayır uzun zamandır o konuşuluyordu.. Portalın daha iyi olması için çalışmalardayız..Abdullah beyle devamlı irtibat halindeyim..Bence herkezde Gscimbom nasıl daha iyi yerlere gelir diye düşünüp fikir belirtmesi lazım...Lütfen insanlara böyle yakıştırmalanr yapmayın...gscimbom değerli insanlardan oluşan bir topluluk...

Çağatay bey ben zaten şakasına dedim kimseye bir yakıştırma da yapmadım zaten :) Başarılar diliyorum size...

forvet alsınlar sercan benim gözümde komple bir forvet değildir forvet arkası yada kanatlarda 2. forvet olarak oynar ve bu sebepten terim'i küstürürlerse üzülürüm :(

önemli olan almaları değil, gereksiz yere en iyi oyuncunu bırakman.

kim ne derse desin ardayı bu takım çok arayacak.

kazım bildiğimiz kazımsa fazla bişey beklemeyin

baros aynı havada giderse görürüm ozaman.

herşey fatih hoca yapar diye bekliyoruzda, bütün suçuda ona buluyoyoruz sonra. zamanı gelince hatırlatıcam sizlere. keşke yaratıcı bir kanat oyuncumuz- savaşan bir golcümüz-ofansif bir orta saha oyuncusu olsaydı diye ...

bekleyip görücez ama unutmayın 1 haftalık kupa değil bu sadece fatih terimle olsun. sakatlık-ceza olursa fatih terimde bu kadar alternatifi az adamla ne kdar istakrarlı olur...

Arda gitmeyecekti ama lig ertelenince tekrar aklına girdiler... Galatasaray yönetimi elinden geleni yaptı ama oyuncu illaki gitmek istiyorsa ne yapabilirsinki... Menejeride sağolsun... Arda Fatih terime ayıp etti.. Galatasarayın bütün planlarını değiştirdi.. Adrda gitmeseydi çoktan transfer bitmişti...Kazım kötü oynarsa altarnatif Eboue sercanı bile kanatlarda görebiliriz.. Daha devre arası var... Bütün eksikler bir anda giderilemiyor.. Takım bence büyük değişime uğradı... Bize destek vermek düşer...

takimdan 2 kadro cikaracagim mecburen ujfayi cift yazacagim . kadro 1: muslera-ujfa-servet-gökhan-hakan-melo-eboue-selcuk-riera-sercan-baros. kadro2: aykut-sabri-semih-ujfa-caglar-yekta-ceyhun-engin-kazim-emre-elmander. not: telden yaziom hatalar icin simdiden özür dilerim

gece 00:00 da kapatacz keyfini çıkarın :D

ciftetelli.gif

ciftetelli.gif

ciftetelli.gif

gece 00:00 da kapatacz keyfini çıkarın :D

Ulan nevrim döndü tek tek sayfalara bakmaktan transfer oalcak mı diye beklemekten. Oh be kurtuluyoruz bu zulümden çileden :) Ne var san ki transfer dönemini tek ay yapsalar :D 1 Temmuzda başlayıp 30 unda bitireceksin anasını satayım :) Neyse Sercan'ımız hayırlı olsun...

Ben bekliyorum 00.00´a kadar :) Icimde bir his var hala.

Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...

Çağatay niye açıklama yapıyosun kardeşim, ben seni o duyumculardan saymadım ki :) Hem sen tırnaklarınla kazıya kazıya, insanlardan tepki almana rağmen buna direnerek geldin bu noktaya. Bu transfer dönemi alt yapımızdan duyumcu çıkarttık :)

Bu Barosta ne var anlamıyorum adamın üstüne forvet alınmıyor yıllardır

Bütün dünya Türk düşmanı, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok, dünyanın bizim etrafımızda döndüğü psikolojisinden kurtulamadık hala. Kimsenin şeyinde değiliz açıkcası bence olmamızda gerekmiyor zaten.

ağzını öpeyim :asd: Hala kendimizi bişi sanıyoruz ya :D Dünya eski savaştığınız kılıç kalkan oynadığınız yer değil. Dünyanın gelişimine bile savaşla etki ettik :D

Trafik levhası söküp sac yapan bir milletin evlatlarıyız.Boşuna kasmayın bence :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt