Misbah Kurtulmuş
Tecrübeli Üye
- 27 Ağustos 2009
- 5.096
- 7
- 1.333
Cevap: Transfer Nöbeti
Geminin kaptanı yok arkadaşlar sizce kim kaptan olmalı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyin eksik kaldı
son saniyeye kadar imkansız olsa bile keitayı bekleyecem :sad007:gece 00:00 da kapatacz keyfini çıkarın![]()
FT Kazımı ilk 11 e direk yazar bence.
Hayır uzun zamandır o konuşuluyordu.. Portalın daha iyi olması için çalışmalardayız..Abdullah beyle devamlı irtibat halindeyim..Bence herkezde Gscimbom nasıl daha iyi yerlere gelir diye düşünüp fikir belirtmesi lazım...Lütfen insanlara böyle yakıştırmalanr yapmayın...gscimbom değerli insanlardan oluşan bir topluluk...
önemli olan almaları değil, gereksiz yere en iyi oyuncunu bırakman.
kim ne derse desin ardayı bu takım çok arayacak.
kazım bildiğimiz kazımsa fazla bişey beklemeyin
baros aynı havada giderse görürüm ozaman.
herşey fatih hoca yapar diye bekliyoruzda, bütün suçuda ona buluyoyoruz sonra. zamanı gelince hatırlatıcam sizlere. keşke yaratıcı bir kanat oyuncumuz- savaşan bir golcümüz-ofansif bir orta saha oyuncusu olsaydı diye ...
bekleyip görücez ama unutmayın 1 haftalık kupa değil bu sadece fatih terimle olsun. sakatlık-ceza olursa fatih terimde bu kadar alternatifi az adamla ne kdar istakrarlı olur...
gece 00:00 da kapatacz keyfini çıkarın![]()
Selçuk var yeter. Riera'da liderlik özelliği olan oyuncudur. Olympiakos maçında takımın lideri pozisyonunda o vardı.
Selçuk var yeter. Riera'da liderlik özelliği olan oyuncudur. Olympiakos maçında takımın lideri pozisyonunda o vardı.
gece 00:00 da kapatacz keyfini çıkarın![]()
Beyin eksik kaldı
Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...
Bütün dünya Türk düşmanı, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok, dünyanın bizim etrafımızda döndüğü psikolojisinden kurtulamadık hala. Kimsenin şeyinde değiliz açıkcası bence olmamızda gerekmiyor zaten.
Hala kendimizi bişi sanıyoruz ya