- 25 Kasım 2008
- 15.645
- 218
- 1.558
Cevap: Transfer Nöbeti
Tamam
ismini not ettim, özelden görüşürüz sonra
Ben gelirim her türlü![]()
Tamam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben gelirim her türlü![]()
şeref aydın çıkıpta desin artık...
transferi kapattık veya süpriz dediği isim kimdi???
son dakika gollerini özledik, olurmu bilmem ama.
takım olarak çok iyi trasnferler yapıldı, ancak 10 numara giyecek takımın yıldız oyuncusu yok. en güzel çorbayı yaptık ama kaşığımız yok![]()
diyosunhocam Fransa bu şampiyonanın en büyük favorisi bu sene. daha önceki senelerde NBA deki oyuncularının tamamı gelmiyordu. ama bu sene hepsi turnuvada. korkarım bu turnuvadaki performansımıza bakılırsa işler senin sandığın kadar kolay olmayacak.
Kendi adıma konuşuyorum zerre atmadım...Bana ne geldişse onu paylaştım... Bazende özelde Abdullah abi ye paylaştım... Şönetimin bunda suçu ne uğraştılar almak için alamazlardı ya.. Hemde bu adamlar daha kimi alsınlar... Bence haksızlık yapılıyor...
Kadroyu Cift Forvet yaparsaniz Elmander herzaman Banko.. Baros ve Sercan ayni Stil ve yanyana oynayamazlar.. Elmander gibi Asist Özelligi cok olan Futbolcu tam cift Forvet icin..
:animation:Hem orda hem burda.
Ulan bizim bu hem futbol hem basketbol takımları ne seviyor böyle alengirli tur atlamaları. Bu kadar zor çıkıp sonrada ya 2. ya 3. bitiriyorlar turnuvayı. Ben hemen eleneceğimizi düşünmüyorum. Klasik Türkiye işte![]()
Tamamismini not ettim, özelden görüşürüz sonra
Dikkat et de ben seni aldırmayim burayaHem maça da gelmiş olursun
![]()
Takim'da yildiz yok diyenleri ben Sezon sonunda göreyimBana göre Muslera cok büyük Yildiz
----------------------Baros-----------------
------------Sercan-------------------------
-Riera--------------------------------Eboue-
-----------Selçuk----------Melo------------
--Hakan---Servet-------Urfaluji-------sabri--
----------------Muslera--------------------
Okey abi ama Levent duymasın kıskanır![]()
bir basket müsabakasına göre bu yorumu yapmak ne kadar yanlış...
Türklüğün ve İslamiyetin yıllardır en azılı düşmanı olan ve oyunları hala devam eden İngilizleri bir basket maçını yendiler diye aklayamam ben...
kapatın artık nöbeti beyler