Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Cevap: Transfer Nöbeti
En iyisi budur. Ama arada bi yerde Sabri yi görmek istemiyorum
En iyisi budur. Ama arada bi yerde Sabri yi görmek istemiyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"
Galatasaray Transfer için Noter'den Gece Saat 12'ye Kadar uzaması için izin Aldı. Bu Demek oluyorki 1 transferin Daha Peşindeler.
Bazı facebook sayfalarında bunu yazmışlar facebook sayfalarına itibar etmemek lazım ama yinede..
şimdi bu bizim dilimizde aylardır dolasan , fatih hocanın her seferinde istiyorum dediği forvet(hücum oyuncusu-santrafor) sercanmıydı ? peki öyleyse sabah bitmiş transferimiz 00:00 ye kadar uzatmak niye ? sercanı begenirim orası ayrıda transfer döneminin son zamanlarında kaptanımızı sattık biz baya iyi bi paraya şimdi riera ve sercana toplamda 6 lira verdik desek bişeyler eksik kalıyo .. o zaman rieranın yerine adam akıllı bi sol acık alınsaydı forvete sercanı yeterli görebilseydik.. inş sürprizleri seviyodur ve İnş utandırır beni yönetim ..
Geceye kadar 1 transfer daha olur mu acaba ?
Eboue liverpool macında yaptırdıgı penaltı ile gönderilen bir oyuncuMuslera'yı bende yazmamışım. Elmander eğer yükselişte olsaydı Tr ligini bonservissiz gelemezdi premierden
gerçekçi olalım biraz. Tamam gecen seneye göre muthiş olduk ama bunları gözardı etmeden lige başlarsak hayal kırıklıgı yaşarız...
Eboue Arsenal'de cok sevildi, Melo nerdese Juve icin her mac oynadi, Elmander gecen sezon belkide Boltonun en iyi oyuncusuzdu. Riera? 26 mac oynamis adam Olympiakosda... gayet iyi bir sezon oynadi...resmi sitede neyi bekliyorlar acaba
![]()
Resmi site adminini imha etmek lazım
Halen bir açıklama yok.Real Madrid'in açıklamasını mı bekliyorlar acaba?![]()
sercan bşi çalım sercan bi çalım daha sercan üçüncüyü geçti sercan karşı karşıyaa şuuutt
aut
umarım bunu duymayız![]()
Galatasaray MP'nin yeni oyuncusudur.
Hayırlı olsundur...
srfydn
![]()
Hak etti bu arkadaş ama parçalı formamızı alalım![]()
ilk kadrom. bence en ideali.
-------------Muslera------------
Eboue---ujfalusi---servet---hakan
-----------------Melo--------
------yekta-------------------
-------------Selçuk--------------
Kazım---------------------Riera
--------------baros---------
İzin noter den mi alınıyor
yoksa ihtarnememi çekiliyor
anlayamadım ??
sercan bşi çalım sercan bi çalım daha sercan üçüncüyü geçti sercan karşı karşıyaa , vurursa gol olur şuuutt
aut
umarım bunu duymayız![]()