Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

216131_Galatasaray_SK.jpg

En iyisi budur. Ama arada bi yerde Sabri yi görmek istemiyorum :)

Geceye kadar 1 transfer daha olur mu acaba ?

"Loul Deng : Ömerle Hidoy Maçtan Önce Konustum Onlar Benım Çok Yakın Arkadaşlarım Ama Bana Borclular Evimdeki Dolabı Türk Yemekleri İle Doldursunlar Adamsın Adam ! Türk Seyircilerle Resim Cekiliyor Su Anda !"

Galatasaray MP'nin yeni oyuncusudur.

Hayırlı olsundur...

srfydn

:asd:

Hak etti bu arkadaş ama parçalı formamızı alalım :)

transfer kapandı mı ? 12 ye kadar mı ?

sercan bşi çalım sercan bi çalım daha sercan üçüncüyü geçti sercan karşı karşıyaa şuuutt

aut :(

umarım bunu duymayız :D

Galatasaray Transfer için Noter'den Gece Saat 12'ye Kadar uzaması için izin Aldı. Bu Demek oluyorki 1 transferin Daha Peşindeler.

Bazı facebook sayfalarında bunu yazmışlar facebook sayfalarına itibar etmemek lazım ama yinede..

İzin noter den mi alınıyor

yoksa ihtarnememi çekiliyor

anlayamadım ??

şimdi bu bizim dilimizde aylardır dolasan , fatih hocanın her seferinde istiyorum dediği forvet(hücum oyuncusu-santrafor) sercanmıydı ? peki öyleyse sabah bitmiş transferimiz 00:00 ye kadar uzatmak niye ? sercanı begenirim orası ayrıda transfer döneminin son zamanlarında kaptanımızı sattık biz baya iyi bi paraya şimdi riera ve sercana toplamda 6 lira verdik desek bişeyler eksik kalıyo .. o zaman rieranın yerine adam akıllı bi sol acık alınsaydı forvete sercanı yeterli görebilseydik.. inş sürprizleri seviyodur ve İnş utandırır beni yönetim ..

Borçlarımızıda unutmayalım...

Eboue liverpool macında yaptırdıgı penaltı ile gönderilen bir oyuncu :) Muslera'yı bende yazmamışım. Elmander eğer yükselişte olsaydı Tr ligini bonservissiz gelemezdi premierden :) gerçekçi olalım biraz. Tamam gecen seneye göre muthiş olduk ama bunları gözardı etmeden lige başlarsak hayal kırıklıgı yaşarız...

Evet gercekciyiz, ama sen cok sacmaladin. Bi penalti yapti diye Eboue gonderilmez.:asd: Eboue Arsenal'de cok sevildi, Melo nerdese Juve icin her mac oynadi, Elmander gecen sezon belkide Boltonun en iyi oyuncusuzdu. Riera? 26 mac oynamis adam Olympiakosda... gayet iyi bir sezon oynadi...

devre arasında orta sahaya hamit gerekirse birde forvet alırsak mutlu sona ulasırız...insallah

Resmi site adminini imha etmek lazım :asd:

Halen bir açıklama yok.Real Madrid'in açıklamasını mı bekliyorlar acaba?:asd:

işlemler tamamlanmadı daha bence...gerçekten co-own sistemi uygulanacağını düşünmeye başlıyorum...:(

açıklamaların analizini yaptım siz artık ne çıkarıyorsanız burdan çıkarın...:)

1.Yazıcı:Müşterek bir karar aldık değişik bir transfer sistemi yaptık

2.Aysal:Bursa bize yetiştirdiği çok genç bir yeteneği emanet ediyor...İki tarafın da kazanacağı bir formül bazında genö yeteneği değerlendirme kararı aldık...Galatasaray'da kendisini geleceğe daha iyi hazırlayacağında mutabık kaldık.İki camiaya özellikle Sercan'a hayırlı olsun.Türk seyircisi ondan çok şey bekliyor.Hem Bursa hem Galatasaray seyircisi onun başarılı olmasını istiyor.

2.Yazıcı:Bu işin asıl kahramanını alalım sayın Öztürk

Muhabir:Evet sayın Öztürk farklı bir transfer oldu,bunun kahramanı sizsiniz.

Öztürk:Türk futboluna Sercan'ı kazandırmak için Bursaspor ve Galatasaray olarak kardeşimizin önünü açmak ve başarılı kılmak için ortaklık gibi bir eylem içine girdik bu Türk futbolunda ilk olacak eminim Türk futbolu Sercan gibi bir yıldızı kazanacak.

Evet arkadaşlar açıklamaların analizi burda yorum sizin.....

Al dedi

Yeni transferleri dedi

Transferleri istiyosan dedi

Kendini dedi

Al kendini dedi

Git dedi

Kal dedi bana

Nerede kalırsan kal dedi

Bende başkanla kavga ettim

O yüzden

Dedi başkanım dedi

Madem o transfer öyle

Oğlum bak dedi

Madem öyle yapıyor dedi

Sen ne yapıyorsan yap dedi

Al kendini dedi

Git dedi

Benim çekilcek halim yok dedi

Oh yeahh.Transfer nöbeti son bulur..

Eger son dakikada Drogbayı alalım,Cocuk falan kesmiyecem ama,Gelirse Avatarımı degistirip,Forumdaki Tüm Üyelere Lıke yapıcam:D

ilk kadrom. bence en ideali.

-------------Muslera------------

Eboue---ujfalusi---servet---hakan

-----------------Melo--------

------yekta-------------------

-------------Selçuk--------------

Kazım---------------------Riera

--------------baros---------

sellect mode kenan doğulu: ON

Süper süper

sellect mode: OFF

İyi nöbetler renktaşlar. Bari Sercan'ı doğru dürüst transfer edelim. Emanet falan dediler. Ben iyice kıllandım şahsen...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt