Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Niye sen zapata'yı ve leo franco'yu yolladın :) saçmalayan sensin bence. Şampiyonluk maçıydı o. Sanırım takip bile etmiyorsun. Melo Juve taraftarı tarafından lanetlenmiş bir oyuncu. Sen nasıl ayhan'a tahammul edemiyorsan onlarda o şekilde. Elmander çok skorer bir oyuncu değil. Bolton bu yüzden gönderdi. Dur liste yapıcam :) Yönetim bu imkanlarla mukemmel iş başardı. Ben umutsuz yaklaşmıyorum eğer oyuncuları tekrar kazanırsak mükemmel bir oyuncu grubu olucak.

Arsenal taraftarim, yani takip etmiyorum diyosun ya...eboue bi hata yapti diye hemen gonderilmez, wengeri tanimiyorsun sanirim.

Melo icin cok abartiyorsun, hazirlik maclarda gördun mu hic??

:D detayları çıktıktan sonra bi anlamı kalmaz ki zaten.Tahmin yürütelim olur mu olmaz mı onu konuşalım demiştim :)

Ben de bilmeden kimseyi suçlamayalım manasında dedim, az da olsa bir 2 şey bilsek daha iyi tartışabilirdik, sadece yeni bir sistemle almışız onu biliyoruz. Hemen Sercan'ı alamadık, bizim değil, alamayız, iyi oynarsa gidecek demek ki falan dememek lazım.

Hoşbulduk Emre. Aman uzatmışlarda ne olmuş? Bir Sercan var. O da, daha nasıl transfer olduğu belli değil...
İnsallah düzgün bir sekilde kapatırız Sercan ı...Acaba Sercan dan baska biri daha alınabilirmi;)Gündüz biri tweet atmıs,Manisa baskanı Floryada diye.Ne kadar dogru orasını bilemiyorum tabi:)

Yinede farklı türden transfer olacağı belli. Sonuçta normal transfer olsa, neden Türkiye de bir ilk söylesinler?

ya umarım abuk sabuk bişey yapmamıştır bizimkiler, normal transfer yapsanıza kardeşim verin parası neyse işte niye böyle alengilli işlere giriyosunuz..

:D detayları çıktıktan sonra bi anlamı kalmaz ki zaten.Tahmin yürütelim olur mu olmaz mı onu konuşalım demiştim :)

kardeş başkanımızın ve bursa başkanının ve adnan öztürk'ün açıklamalarıdır onlar...

bu arada ben co-own diyorum adına,bizimkiler başka şey der...sonuçta yöntemler benziyor sanırım...

Yani şimdi Sercan'ın sağ bacağıyla attıkları bize , sol bacağıyla attıkları Bursayamı yazılacak : :)

@zaytungnews Fenerbahçe yönetimi ;Fenerbahçe-Orduspor maçının hakemi Yunus Yıldırım ile görüşmelere başladığını borsaya bildirdi..

muslera

sabri servet ujfaluji çağlar

eboue selçuk melo riera

sercan baros

yedekler:ufuk.gökhan,ceyhun(ayhan),kazım,elmander,engin,balta yekta bence iyi kadro

Bende en çok Yekta'ya üzülüyorum. Bana göre Türkiye'nin en iyi 4-5 orta saha oyuncusundan biri...

Üzülmeye gerek yok, bir yere gittiği de yok, Ayhan'ın artık yana ve geriye bile oynayamadığını görmeyen kalmadı. Yedekten Ayhan girmez artık sanmıyorum özellikle Real maçından sonra.

Sabri de ne kadar gözlük kırdırabilir ki Terim'e, Yekta yedek veya 11'de forma bulunca bırakmayacak eminim ben.

Al dedi

Yeni transferleri dedi

Transferleri istiyosan dedi

Kendini dedi

Al kendini dedi

Git dedi

Kal dedi bana

Nerede kalırsan kal dedi

Bende başkanla kavga ettim

O yüzden

Dedi başkanım dedi

Madem o transfer öyle

Oğlum bak dedi

Madem öyle yapıyor dedi

Sen ne yapıyorsan yap dedi

Al kendini dedi

Git dedi

Benim çekilcek halim yok dedi

Oh yeahh.Transfer nöbeti son bulur..

:tiphat:

Yükselişte olan oyuncuları ve gittiği klüpleri + rakamları yaz buraya. Kaçırmış mıyız bir daha bak. Kaçırmak nedir ve yükseliş nedir sana göre ? Bu göreceli birşey.

Kovulmak terimi de saçmadır. Oyuncu mutsuz olup gitmek istemiştir ve sözleşme uzatmamıştır. (Elmander). Oyuncu daha çok para ve Kupa istemiştir (Muslera,Riera,Eboue). Oyuncu daha ciddi bir takım ve Milli Takıma katılmak istemiştir, meydan okumuştur (Melo). Oyuncu renkler için gelmiştir (Selçuk, Sercan).

Bak kardeşim. Kovulan 2 oyuncu aldık. 2 side gayet yetenekli yerliler. Biri disipline edilemediği için(engin) biri de "ayrılmak istediği" için takımından uzaklaştırılmıştır (Sercan,Ceyhun).

yükseliş ? Muslera derim, Selçuk derim, Sercan derim (yaş ve tecrübe olarak yerli olarak). Ujfalusi ardından tüm A.Madridliler ağladı. Melo'yu Arsenalliler bize geldi diye ağladılar ardından. Nasıl bir insansınız siz ya. Çok zenginiz sanki Lukaku-Hazard falan alabilirdikte almadık.

Ujfalusi gençleşen bir kadrodan gönderilen oyuncu. Madrid'liler hiç ağlamadı sen kendini inandırmıştın.

Eboue ; Liverpool maçında zaten gitmişti. Aksini söyleyenin aklından şüphe duyarım. O kadar indirimi yapmazdı arsenal.

Muslera; Evet nokta transfer.

Melo ; bahsetmeme gerek var mı ? Kötü oyuncu demiyorum ama istenmiyordu.

Selçuk ; Yılın transferi.

Sercan ; Milli takıma alınmıştı bir dönem.. Yoklara oynuyor. Yaşı genc ve 1 şans daha verildi. Kazım modeli uygulanacak.

Elmander; Yaşından dolayı gönderildi. Çok skorer bir oyuncuda değil. Çift forvetli sistemde etkili oldugunu dünya biliyor.

Riera ; Ben en çok patlama yapmasını beklediğim oyuncu. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Bakz. Premier lig - Yunan ligi = Düşüş.

Engin; yoruma göre gerek yok.

Kazım ; Yeni olmasada patlamaya hazır bomba gibi. Soru işareti uyandıran bir oyuncumuz. Kendini bulmaya başladı. Fizik olarak çok iyi durumda.

Muslera; Taraftar baskısı yapmıştık hatırlayın :) Selçuk'tan sonra beni en çok sevindiren transfer.

Ben gerçekleri görelim diyorum. Yoksa yönetime sallasaydım sallardım. Vizyonumuz çok genişledi. Biz taraftar olarak hep isteriz haklısınız bu konuda fakat yukarda böylede bir liste var. Fatih Terim olmasaydı bu transferler yapılsaydı durum hakkında fikrim daha olumsuz olurdu. Fakat form tutarsak şampiyon oluruz + ş.ligi en az çeyrek final bekliyorum.. Kimseyi kırmak veya üzmek için belirtmedim fikrimi. Katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz. Yeterki birbimizi kırmayalım.

Yinede farklı türden transfer olacağı belli. Sonuçta normal transfer olsa, neden Türkiye de bir ilk söylesinler?

ilk başlarda dönen duyumlar tarzında bir transfer anlaşması olmuştur yani eğer sercan belirlenen kota üstü (misal 5 milyon) gibi bir değere satılırsa alınan ücretin %50 si bursaya gider gibi bir şeydir co-owned gibi bir şeyin olması mümkün degil bizim lig statümüzde böyle bir anlaşmaya izin yok bildiğim kadarıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt