Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İnsallah düzgün bir sekilde kapatırız Sercan ı...Acaba Sercan dan baska biri daha alınabilirmiGündüz biri tweet atmıs,Manisa baskanı Floryada diye.Ne kadar dogru orasını bilemiyorum tabi
![]()
Beyler izin aldik mi 12'ye kadar?
Özet gecin lütfen YENI GELDIM![]()
Beyler izin aldik mi 12'ye kadar?
Özet gecin lütfen YENI GELDIM![]()
Pardon takımımz adına demissinBen son dakika sürprizi bekliyorum
![]()
Arsenal taraftarim, yani takip etmiyorum diyosun ya...eboue bi hata yapti diye hemen gonderilmez, wengeri tanimiyorsun sanirim.
Melo icin cok abartiyorsun, hazirlik maclarda gördun mu hic??
Dönecek Anar merak etme,Eger bu seneyi sampiyon olarak tamamlarsak,Bu sefer 4 sene degil daha fazla sene ligi domine edecegimizi düsünüyorumBakalım Emre. Bu sene ne olursa olsun başarı bekliyoruz artık. Avrupa Fatihi geri dönsün istiyoruz!
Ujfalusi gençleşen bir kadrodan gönderilen oyuncu. Madrid'liler hiç ağlamadı sen kendini inandırmıştın.
Eboue ; Liverpool maçında zaten gitmişti. Aksini söyleyenin aklından şüphe duyarım. O kadar indirimi yapmazdı arsenal.
Muslera; Evet nokta transfer.
Melo ; bahsetmeme gerek var mı ? Kötü oyuncu demiyorum ama istenmiyordu.
Selçuk ; Yılın transferi.
Sercan ; Milli takıma alınmıştı bir dönem.. Yoklara oynuyor. Yaşı genc ve 1 şans daha verildi. Kazım modeli uygulanacak.
Elmander; Yaşından dolayı gönderildi. Çok skorer bir oyuncuda değil. Çift forvetli sistemde etkili oldugunu dünya biliyor.
Riera ; Ben en çok patlama yapmasını beklediğim oyuncu. Ön yargıyla hiç yaklaşmadım. Bakz. Premier lig - Yunan ligi = Düşüş.
Engin; yoruma göre gerek yok.
Kazım ; Yeni olmasada patlamaya hazır bomba gibi. Soru işareti uyandıran bir oyuncumuz. Kendini bulmaya başladı. Fizik olarak çok iyi durumda.
Muslera; Taraftar baskısı yapmıştık hatırlayınSelçuk'tan sonra beni en çok sevindiren transfer.
Ben gerçekleri görelim diyorum. Yoksa yönetime sallasaydım sallardım. Vizyonumuz çok genişledi. Biz taraftar olarak hep isteriz haklısınız bu konuda fakat yukarda böylede bir liste var. Fatih Terim olmasaydı bu transferler yapılsaydı durum hakkında fikrim daha olumsuz olurdu. Fakat form tutarsak şampiyon oluruz + ş.ligi en az çeyrek final bekliyorum.. Kimseyi kırmak veya üzmek için belirtmedim fikrimi. Katılmak isteyen katılır istemeyen katılmaz. Yeterki birbimizi kırmayalım.
Dönecek Anar merak etme,Eger bu seneyi sampiyon olarak tamamlarsak,Bu sefer 4 sene degil daha fazla sene ligi domine edecegimizi düsünüyorumAvrupa kupasınıda Yine İmparatorla alacagımızı düsünüyorum,Bu sefer daha büyügünü basaracak imparator
![]()

Valla bundan yarım saat önce öyle haberler dolasıyordu renkdas,Millet umutsuza bagladı o yüzden.Bir açıklama falan mı yapıldı,2 saat önce siyahi forvetler konuşulurken şimdi ortada hiçbir şey yok?
Dönecek Anar merak etme,Eger bu seneyi sampiyon olarak tamamlarsak,Bu sefer 4 sene degil daha fazla sene ligi domine edecegimizi düsünüyorumAvrupa kupasınıda Yine İmparatorla alacagımızı düsünüyorum,Bu sefer daha büyügünü basaracak imparator
![]()
Arsen wenger'i artık taraftar istemiyorMelo kötü demedim ki.. Oyunculara kötü demiyorum ben. Sen yanlış anlamıssın.