Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

28 yıldır,hayatımda ilk defa evime kablolu tv bağlattım.Şu güzel takımımı izlemek için.Bu mutluluğu evimde yaşamak için.Dokunmayın dekoderime :D

Bizim tepkisizligimiz yuzunden millet butun kanunsuzluklari hic cekinmeden yapiyor malesef. Ben de bu yil LigTv alacaktim ama, son olaylardan sonra vazgectim. Baska yollar deneyecegim.

iiiiiyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeettttttttttttt varmı lan bize yan bakan

Şampiyonuz ona göreeeee :yenieek:

Aleyküm selam:tiphat:

[video]https://www.maraton.com.tr/Aysaldan-SERCAN-aciklamasi_148624.html[/video]

Saol adaş.Ancak bu ortaklık olayı bana çok yavan geliyor.Umarım Galatasaray bir bedel koymuştur bu ortaklığın diğer yarısını eline alabilmek için.Yoksa bir patlama yapması durumunda kâr payımız az olacaktır.

2 milyon çok Yiğit için, vermeyiz, vermemeliyiz de zaten. Serkan + Aydın + 1 en fazla.

Bizim tepkisizligimiz yuzunden millet butun kanunsuzluklari hic cekinmeden yapiyor malesef. Ben de bu yil LigTv alacaktim ama, son olaylardan sonra vazgectim. Baska yollar deneyecegim.

2000 yılından beri böyle bir kadromuz olmadı hiç.Bu kadroyu izlemezsem ölürüm ben.Maç özetleriyle idare edemem.Almaya mecburdum.Bu yıl param da çıkıştı.şükür alabildim sonunda decoderi..

Tek başıma yaşıyorum ağa.Ana yok baba yok yanımızda.Bari Galatasarayım yakın olsun bana..

Şeref geldimi sabah birini ima etmişti açıkladımı :)

O kadar Transfer nöbeti bekledik..Transferler çaba harcandı..Gelip birisi şike yapıyor..Herkesin hakkı yeniyor..Hukuka göre düşmesi gerekirken..Hukuku değiştirmek istiyorlar..Sonra taraftarı susturmak için yeni cezalar üretiyorlar....

bu senedee çocukları kesemedik, herhalde bundan sonra çocuklar bizi huzur evine postaalar :()

Digitürk ile ilişkimi kestim,bir dahada dönüş yapmak istemiyorum. Radyodan dinlerim,özetlerini izlerim,gidebildiğim zamanda maça giderim ama protesto edilmesi gereken bir olay için geri dönüş yapmam ne olursa olsun.Çünkü insanlar tepkilerini en ufak bir şeyde geri döndürecekse,futbolumuzda şikede tekrarlanır,tff de diğerleride dilediği gibi at koşturur :)

Valla Ben İşten Gelirken Radyosporda Özgür Sancarı Dinledim.Serkan+Aydın Telif Edilmiş.3 Milyon € nakit istiyor manisa dediler.Takasa Sıcak Bakmadığını Söylediler.F.Terim Çok İstediği Oyunculardan Biri Dediler Ama Bekleyip Göreceğiz :)

2000 yılından beri böyle bir kadromuz olmadı hiç.Bu kadroyu izlemezsem ölürüm ben.Maç özetleriyle idare edemem.Almaya mecburdum.Bu yıl param da çıkıştı.şükür alabildim sonunda decoderi..

Tek başıma yaşıyorum ağa.Ana yok baba yok yanımızda.Bari Galatasarayım yakın olsun bana..

İyi gsc olarak sana özel izin verdik:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt