Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Digitürk ile ilişkimi kestim,bir dahada dönüş yapmak istemiyorum. Radyodan dinlerim,özetlerini izlerim,gidebildiğim zamanda maça giderim ama protesto edilmesi gereken bir olay için geri dönüş yapmam ne olursa olsun.Çünkü insanlar tepkilerini en ufak bir şeyde geri döndürecekse,futbolumuzda şikede tekrarlanır,tff de diğerleride dilediği gibi at koşturur :)

https://www.gscimbom.com/forum/alpa...rumu/85307-once-nevizadeye-sonra-arenaya.html

belki gücümüz yetmiyor belki durumumuz uygun degil anca takımı aldığımız forma ile tv başından destekleyebilicek gücümüz var senin için sıradan olan şeyler belki bizim için 40 yılda bir olabilicek şeyler genelleme ne kötü şey kalbimiz şaka doluuu

durumun o kadar kötü olsa evinden 24 saat netle bağlanabileceğini samıyorum bir kere stada gelip takımı desteklemek için fakir edebiyartınada inanmıyorum bir maç 100 liaraya patlar ki tüm sezon boyunca insna birkere bu parayı verebilir stada gelmek için,durumların farkındayım ama sizlere kızyorum sen iyi forma alıyormuşsun bunu yapmayanalrda var aramızda sabaha kadar avaz avaz transfer transfer diye bağıran ama hiçbir katkıs olmayan adamlar.

Saol adaş.Ancak bu ortaklık olayı bana çok yavan geliyor.Umarım Galatasaray bir bedel koymuştur bu ortaklığın diğer yarısını eline alabilmek için.Yoksa bir patlama yapması durumunda kâr payımız az olacaktır.
:tiphat:

İbrahim yazıcı cok paragöz birisi oldugu icin degisik bir anlasma olmus.Reis de Elinden Sercan ı kacırmamak icin biraz taviz verdi gibime geliyor...

Ama Ünal Reis bir acıkalama yapınca daha iyi anlarız:)

renkdaşlar galatasaray resmi sitesi neden hala sercanı açıklamadı anlamış değilim:confused:

2000 yılından beri böyle bir kadromuz olmadı hiç.Bu kadroyu izlemezsem ölürüm ben.Maç özetleriyle idare edemem.Almaya mecburdum.Bu yıl param da çıkıştı.şükür alabildim sonunda decoderi..

Tek başıma yaşıyorum ağa.Ana yok baba yok yanımızda.Bari Galatasarayım yakın olsun bana..

2000 yilindan beri Bratu'yu, Lukunku'yu, Sarp'i izlemek icin bile yanip tutustum. Ama bu yil LigTV alabilecektim ama, tam da iyi kadro kurmusken vazgectim. Parami yedirmem serefsizlere. Ama tabi mac izlemek istiyorsak care tukenmez. ;) :)

gelicem üstad.İnşallah gelicem.Malum yaşadığım yer İstanbula 10 saatin üzeri uzaklık mesafesinde.Ama mutlaka gelicem.

Burada en yakın Antep var.Antepteki hiçbir maçı kaçırmadım 6 yıldır.

hatta geçen yıl otobanda arabam bozuldu.Maça geç kalıyodum.Arabayı kilitledim.Maça yetişeyim diye otobüsle devam ettim antepe kadar.Ertesi sabah bi tamirci buldum,arabayı yaptırdım geri döndüm buraya.

Gözümde ne araba vardı ne başka şey.Tek Aşk Galatasaray üstad..

Transferlerimiz Sercan'la bitmistir, içimde bir burukluk var, super bir yildiz gelmedi ama birsey olmaz, takim'in menffatleri daha onemli, hep taraftari memnun etmek degil, sportif anlamda, en iyisi neyse yapiyorlardir yoneticiler bence

:tiphat:

İbrahim yazıcı cok paragöz birisi oldugu icin degisik bir anlasma olmus.Reis de Elinden Sercan ı kacırmamak icin biraz taviz verdi gibime geliyor...

Ama Ünal Reis bir acıkalama yapınca daha iyi anlarız:)

Saçmalık bence.Kiralasak daha mantıklıydı bunu yapacağımıza.

durumun o kadar kötü olsa evinden 24 saat netle bağlanabileceğini samıyorum bir kere stada gelip takımı desteklemek için fakir edebiyartınada inanmıyorum bir maç 100 liaraya patlar ki tüm sezon boyunca insna birkere bu parayı verebilir stada gelmek için,durumların farkındayım ama sizlere kızyorum sen iyi forma alıyormuşsun bunu yapmayanalrda var aramızda sabaha kadar avaz avaz transfer transfer diye bağıran ama hiçbir katkıs olmayan adamlar.

seninle baş edemem ben cesur aslan

Fernando Muslera

Tomas Ujfalusi-Gökhan Zan-Servet Cetin-Caglar Birinci

Felipe Melo-Selcuk Inan

Emmanuel Eboue-Sercan Yildirim-Albert Riera

Milan Baros

Yedekler:

Sabri

Semih

Ceyhun

Hakan

Yekta

Ayhan

Colak

Kazim

Engin

Elmander

Bence cok iyi bi kadro kurduk.Rijkaard döneminden bin kat daha iyi bi kadro.

O kadar Transfer nöbeti bekledik..Transferler çaba harcandı..Gelip birisi şike yapıyor..Herkesin hakkı yeniyor..Hukuka göre düşmesi gerekirken..Hukuku değiştirmek istiyorlar..Sonra taraftarı susturmak için yeni cezalar üretiyorlar....

Agalar iciniz rahat olsun... Onlarin TFF'si varsa bizim de UEFA ve hatta FIFA'miz var. Onlar kendilerini "CAS"masinlar. Elinde sonunda eger bir SHIKE veya tesvik varsa kolay kolay kacamazlar. Bu sene bize TT-Arenada bir yenilsinler ondan sonra giderler kendi liglerine... SL'den de oldular. Sezon ortasinda güme. Bir sezon da en azinda BA'da mücedele ederler. Ama tabii varsa kanitlayabilecek saglam deliller. Bekliyoruz bakalim hayirlisiyla !!!

gelicem üstad.İnşallah gelicem.Malum yaşadığım yer İstanbula 10 saatin üzeri uzaklık mesafesinde.Ama mutlaka gelicem.

Burada en yakın Antep var.Antepteki hiçbir maçı kaçırmadım 6 yıldır.

hatta geçen yıl otobanda arabam bozuldu.Maça geç kalıyodum.Arabayı kilitledim.Maça yetişeyim diye otobüsle devam ettim antepe kadar.Ertesi sabah bi tamirci buldum,arabayı yaptırdım geri döndüm buraya.

Gözümde ne araba vardı ne başka şey.Tek Aşk Galatasaray üstad..

Mutlaka birgün bekleriz :)

2 milyon çok Yiğit için, vermeyiz, vermemeliyiz de zaten. Serkan + Aydın + 1 en fazla.

yaa siz dalgamı geçiyosunuz serkan+aydın=yiğit incedemir+yiğit gökoğlan+2m euro. artık aklınızı başınıza devşirin. ben manisalıyım manisaspor kombinem var. manisasporun en iyi oyuncusu mehmet güvendir. ki bu mehmet güven galatasaray da tutunamamış mehmet güvendir. lütfen artık komşunun tavuğu modundan çıkın. aydına emre çolağa biraz destek olun. lütfen.

Ligtv yi iptal için bir sebep...

Hatırlamıyorum tam olarak tarihi ama..Fener düşücek felan derken..Ligtvnin yayın akışında 22.00 da 6-0 lık maç yokken Onu yayınlamaları tam skandal...

Bu sene

en iyi transfer

Selcuk ve Melo

(Eboue ve Muslera, cok önemli transfer)

yaa siz dalgamı geçiyosunuz serkan+aydın=yiğit incedemir+yiğit gökoğlan+2m euro. artık aklınızı başınıza devşirin. ben manisalıyım manisaspor kombinem var. manisasporun en iyi oyuncusu mehmet güvendir. ki bu mehmet güven galatasaray da tutunamamış mehmet güvendir. lütfen artık komşunun tavuğu modundan çıkın. aydına emre çolağa biraz destek olun. lütfen.
Aydın:D

S.A renktaşlar Şeref Aydın uğradı mı hiç foruma sürpriz sürpriz diyip duruyordu noldu o iş ??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt