vedat.görür.
Kırmızı Üye
- 20 Mart 2010
- 1.685
- 0
- 1.146
Cevap: Transfer Nöbeti
Transfer bekleyen var mı ?
Transfer bekleyen var mı ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gelicem üstad.İnşallah gelicem.Malum yaşadığım yer İstanbula 10 saatin üzeri uzaklık mesafesinde.Ama mutlaka gelicem.
Burada en yakın Antep var.Antepteki hiçbir maçı kaçırmadım 6 yıldır.
hatta geçen yıl otobanda arabam bozuldu.Maça geç kalıyodum.Arabayı kilitledim.Maça yetişeyim diye otobüsle devam ettim antepe kadar.Ertesi sabah bi tamirci buldum,arabayı yaptırdım geri döndüm buraya.
Gözümde ne araba vardı ne başka şey.Tek Aşk Galatasaray üstad..
renkdaşlar galatasaray resmi sitesi neden hala sercanı açıklamadı anlamış değilim:confused:
Saçmalık bence.Kiralasak daha mantıklıydı bunu yapacağımıza.
yaa siz dalgamı geçiyosunuz serkan+aydın=yiğit incedemir+yiğit gökoğlan+2m euro. artık aklınızı başınıza devşirin. ben manisalıyım manisaspor kombinem var. manisasporun en iyi oyuncusu mehmet güvendir. ki bu mehmet güven galatasaray da tutunamamış mehmet güvendir. lütfen artık komşunun tavuğu modundan çıkın. aydına emre çolağa biraz destek olun. lütfen.
S.A renktaşlar Şeref Aydın uğradı mı hiç foruma sürpriz sürpriz diyip duruyordu noldu o iş ??
Bu sene
en iyi transfer
Selcuk ve Melo
(Eboue ve Muslera, cok önemli transfer)
gelişme var mı ?
Aleyküm selam:tiphat:S.A renktaşlar Şeref Aydın uğradı mı hiç foruma sürpriz sürpriz diyip duruyordu noldu o iş ??