Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelicem üstad.İnşallah gelicem.Malum yaşadığım yer İstanbula 10 saatin üzeri uzaklık mesafesinde.Ama mutlaka gelicem.

Burada en yakın Antep var.Antepteki hiçbir maçı kaçırmadım 6 yıldır.

hatta geçen yıl otobanda arabam bozuldu.Maça geç kalıyodum.Arabayı kilitledim.Maça yetişeyim diye otobüsle devam ettim antepe kadar.Ertesi sabah bi tamirci buldum,arabayı yaptırdım geri döndüm buraya.

Gözümde ne araba vardı ne başka şey.Tek Aşk Galatasaray üstad..

adamsın transfer taraftarına örnek demek istediğim budur:)

Yabancı oyuncu getiremeyeceğinizi bile bile, yıllık 600.000 euroya oynayan, vasatın üzerinde sol ayağı olan, hırslı ve mücadeleci Culio'yu ne diye yolladınız? Var mıdır yedek kulübesinde şuan Culio gibi bir alternatif? Bu saçmalığın mimarları şuan ne düşünüyorlar acaba :)

son kez dider drogba videosunu izliyorum. benim için büyük hayal kırıklığı- galatasaray için büyük bir adım olsun :)

şeref aydın kaç yaşında la

ona göre hitap etcem

şeref abi,reis vs. :D

Beyler Sercan transferinin ayrıntıları hakkında bilgisi olan var mı? Bir de Yiğit...

Önceki sene Rumenleri alınca Digisport maçları veriyordu.(Hepsi olmasada)..

Bu sene Pavlyuchenko ve Arshavinini çok istiyordum...Rus kanalı alır.:Lig tv ye muhtaç olmayız diye :)

Sercan'la ilgili co owned şeklinde bir anlaşma yok beyler. En azından o konuşmadan bu çıkmıyor bence. He, co owned şeklinde gelirse de Bursaspor bizi küçük duruma düşürür yani, oha derim harbiden.

yaa siz dalgamı geçiyosunuz serkan+aydın=yiğit incedemir+yiğit gökoğlan+2m euro. artık aklınızı başınıza devşirin. ben manisalıyım manisaspor kombinem var. manisasporun en iyi oyuncusu mehmet güvendir. ki bu mehmet güven galatasaray da tutunamamış mehmet güvendir. lütfen artık komşunun tavuğu modundan çıkın. aydına emre çolağa biraz destek olun. lütfen.

Ben hiç beğenmiyorum zaten Manisa'da canlı 5 maçını izledim Manisaspor'un geçen sezon, Yiğit İncedemir geleceğin Sarpinhosu, Yiğit Gökoğlan'ın da Aydın'dan farkı yok.

Aydın'dan kurtulacaksak üstüne 500 bin euro veya 1 milyon verip alalım derim Gökoğlan'ı en fazla.

Yoksa gelmesin 2 si de, uzak dursunlar.

Dün Karaman bir anlattı ki, izlemesek Ronaldo Messi falan sanacağız.

[video=youtube;QI6m2np4O_w]https://www.youtube.com/watch?v=QI6m2np4O_w&feature=related[/video]

ya bu yiğit gökoğlanı ben izlemedim ama bu kadar iyi oyuncu mu herkes istiyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt