Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Transfer sezonu bitmedi mi? :o

Yeni geldim dershane'den..Aldığımız futbolcu var mı?

Sercan'la ilgili co owned şeklinde bir anlaşma yok beyler. En azından o konuşmadan bu çıkmıyor bence. He, co owned şeklinde gelirse de Bursaspor bizi küçük duruma düşürür yani, oha derim harbiden.

Benim bildigim belli bir miktarin uzerinde satilirsa (mesela 3 milyonun uzerinde). O miktardan yukari olan paranin yarisi Bursa'ya gidecek. Yani mesela 5'e satarsak 1 milyon Bursa'ya gidecek.

cık cık Türkiye ligi dışında takip ettiğin bir lig olmadıgı belli.. Spormax kapalı ise ben seniniçin bu yıllık ödeyeyim seneye değerlendirelim bu konusmalarımızı... Diğer oyuncuların hepsi yükselişteymiş saygıyla eğiliyorum önünde _o_

Önümde eğilme yanlış anlaşılırsın o bakımdan.

Sen geç bu ters psikoloji ayaklarını. Oynayacağın lig STSL. Ş.Ligi baz alıp yeterli demedi kimse. Kaldıki eksiklerimiz mevcut. Sen kendi ortamındaki insanlara anlat aman beyler Sarp gibi olur sonunuz gibisindin :)

Aleyküm selam:tiphat:

Biraz umutsuz konustu renkdas son dk sürprizi konusunda:sad007:

Tam hatırlayamadım ne dedigini...
hımm öyle mi Sercanla bitmiştir o zaman transfer,bu transfer dönemini çok başarılı geçirdiğimizi düşünsemde yine de o kadar forvet isminin ardından Sercan biraz buruk oldu ya :)

Tamam herşeyi anladım da , madem 7 yabancı olcakdı,Culio yada Pino dursaydı 8.yabancı olarak çok mu kötü olurdu ,Onları gönderdiysek yerine birini almalıydık bence en azından biri kalabilirdi,neyse artık yapacak birşey yok,desteklemekten başka.

İtasport Press: Galatasaray Muntari,Dos Santos Ve Farfanla İlgileniyor Diyor (Olabilirmi Acaba ?)

taraftar kudurdu transfer istiyooorrr

taraftar kudurdu transfer istiyooorrr !!!!!

Yıldız transferi bekleyip hayal kırıklığına uğrayan arkadaşlara da cevabım :

Yıllardır yıldız geldi de ne oldu.hep hüsran hep hüsran.

Ben takım oyuncusu istiyordum.Takımı için savaşacak,sahada armasına sahip çıkacak oyuncular.

Allaha şükür en kralları alındı.Bu yılki transfer stratejimizden çok memnunum.İçimdeki tek burukluk Sercanın halen daha kadromuza katılmamış olmamasıydı.Allaha şükür o da gerçekleşti.Bundan daha iyisi olamazdı benim gözümde.

hatta sercanla da bir anım vardı.Sizlerle paylaşayım.

Antepe iş için gitmiştim bundan 2 yıl önce.Antepte Bayazhan diye lüks bir mekan var.Arkadaşlarla oraya birer bira içmek için gitmiştik.

Girişteki levhada Bursasporun amblemi vardı.Ne iş falan derken içeri baktım Bursaspor yemekte.O haftasonu da Antep-Bursa maçı vardı.Tabi o zamanlar da sercanın en pahalı ve en formda dönemleri.Azizenin sercanı almaya çalıştığı dönem.

Yemeklerinin bitmesini bekledim.Baktım uzaktan Sercan göründü.Sercan dedim bi foto çektirebilirmiyiz.Tabi kardeşim dedi.Fotoyu çektirdik.Hala durur arşivimde..

Sonra tabi istemsiz cümleler döküldü ağzımdan.Sakın fenere gitme dedim.Zeytinburnuspora git fenere gitme dedim.Güldü bana :D

Fenere gidersen semihin yanında yedek kulübesinde yerin hazır dedim :D

Sen hangi takımlısın dedi bana.Belli olmuyormu asaletten.Galatasaraylıyım ben dedim.

Ve öldürücü cümleyi kurdum.Dünya gözüyle seni Galatasaray formasıyla görmek istiyorum dedim.Bizde futbolcuya değer verilir,fenerde değersizleştirilir dedim.

Güldü hayırlısı iyi akşamlar dedi yanımdan ayrıldı.

Sonra arkadaşları aradım.Sercan tamam olm bize gelecek ikna ettim geyikleri falan :D

harbi geldi yani :)

yiğit bildiğim kadarıyla eski 100 metre koşucusuymuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt