Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Selçukla kallström aynı tip oyuncular olduğu için zaten terim kallströmü istemeyip Melo alındı. Eğer selçuk kallström orta sahası olsa defansif yön zayıf kalırdı.

katılmıyorum.

-----------muslera-------------

-sabri-ufralusi-servet-h.balta-

-----------melo--------------

-----selçuk-----kallström------

-kazım-----------------riera--

-----------baros-------------

bence böle süper olurdu.

Bu arada Riera'yı küçümsemeyin derim. Gerek tecrübesi, gerek diri fiziği ve gerekse dış şutları ile çok iş yapacak.

53 Fransa Ligi

55 Premier Lig

83 La Liga

10 Ş.Ligi

18 Uefa Kupası maçı oynamış

16 Kez İspanya Milli Takımı forması giymiş bir oyuncuyu

Kimsenin küçümseme şansı yok ;)

abi elmander niangdan falan cok daha iyidir onu tutacak defans yok tr de

kardeşim ama baros maalesef satacaktık o paraya gene sakat gene formsuz gücü yok ya anlayan yokmu beni ben artık forvette zıplayan kafaya çıkan rakiple omuz omuza savaşan bir forvet istiyorum öle beleşçi güçsüz omuz omuzada sıfır bir adam istemiyorum yazık gene barosa güven ve sakatlanınca forvete değişik mevkilerdeki adamları koy ya bu takımda keweell bile forvet oynadı yazık

Culio ve Pino´yu nasil yollariz, resmen skandal diyorlar :D Bende dogal olarak diyorum ki, yahu ne kadar cok seviyormussunuz o kadroyu :D Hatta gecen seneki kadroyla simdiki kadroyu karsilastirdim, ben bi fark göremiyorum dediler :D Tam ceza almayi göze aldim ki, bende sigara ictim :D

aynı hisleri yaşamışız. Yahu olacak iş değil yani anlam dahi veremiyorum. Enkaz aldılar enkaz.

Fatih Terim, 02.07.2011 :"Florya yol geçen hanı olmuş, disiplin düzen kalmamış. Altyapı bıraktığımız gibi değil çok iş var yapılacak.."

Bu lafları boşuna mı söyledi sanıyor herkes. Trip atıyorlar birde. Bende üzüldüm 3 isim gelmedi diye. Podolski-Kallström ve Drogba. Ama yapmayın yahu bir o kadar da önemli isimler geldi. yıllar sonra "pas" atabilen ortasaha, ısıran defansif ortasaha ve kalecimiz oldu. Sakatlık sorunu minime edilmiş forvet hattımız var. Allah aşkına yapmayın artık. Pino diyorlar hala.

Adamın gol attığı maçların arşiv kaydına bakın forumda hep yazdım ve tepki aldım. Yazdığım şuydu; "o pozisyonları ortalama bir oyuncu yakalasa 4-5 gol atmıştı" diye. "-" averajı nasıl aldık sanıyorsunuz ? KAlen boş, forvetlerin sürekli sakat ve sorunlu...beceriksiz...

Beyler yoldaydım da bakamadım transfer dönemi uzadı mı yoksa bittimi ve bir de gelişme var mı ?

Bu arada 12 dev adamı kutlarım:D İspanya Litvanya'ya ilk yarıda 62 sayı attı,bize maç sonu 57..dün ne kadar tepkiyse bugün o kadar alkış:tiphat:

kardeşim ama baros maalesef satacaktık o paraya gene sakat gene formsuz gücü yok ya anlayan yokmu beni ben artık forvette zıplayan kafaya çıkan rakiple omuz omuza savaşan bir forvet istiyorum öle beleşçi güçsüz omuz omuzada sıfır bir adam istemiyorum yazık gene barosa güven ve sakatlanınca forvete değişik mevkilerdeki adamları koy ya bu takımda keweell bile forvet oynadı yazık

elmander tam senin istediğin adam son milli macını izle ayı gibiydi :D ezdi resmen defansı

katılmıyorum.

-----------muslera-------------

-sabri-ufralusi-servet-h.balta-

-----------melo--------------

-----selçuk-----kallström------

-kazım-----------------riera--

-----------baros-------------

bence böle süper olurdu.

Kallström'ün yerine Eboue oynayacak büyük ihtimalle ;)

Mersin vitesse kulübünden Matthew Amoah 'ı transfer etmiş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt