Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Uzun lafin kisasi devre arasinda Rauf Aliyev'i Galatasaray'a aldirtiyorum can dostlar. :D

aynı hisleri yaşamışız. Yahu olacak iş değil yani anlam dahi veremiyorum. Enkaz aldılar enkaz.

Fatih Terim, 02.07.2011 :"Florya yol geçen hanı olmuş, disiplin düzen kalmamış. Altyapı bıraktığımız gibi değil çok iş var yapılacak.."

Bu lafları boşuna mı söyledi sanıyor herkes. Trip atıyorlar birde. Bende üzüldüm 3 isim gelmedi diye. Podolski-Kallström ve Drogba. Ama yapmayın yahu bir o kadar da önemli isimler geldi. yıllar sonra "pas" atabilen ortasaha, ısıran defansif ortasaha ve kalecimiz oldu. Sakatlık sorunu minime edilmiş forvet hattımız var. Allah aşkına yapmayın artık. Pino diyorlar hala.

Adamın gol attığı maçların arşiv kaydına bakın forumda hep yazdım ve tepki aldım. Yazdığım şuydu; "o pozisyonları ortalama bir oyuncu yakalasa 4-5 gol atmıştı" diye. "-" averajı nasıl aldık sanıyorsunuz ? KAlen boş, forvetlerin sürekli sakat ve sorunlu...beceriksiz...

ya kardeşim sakatlığı minimize edilmişmi baros beleşçisine halamı güveniyorsun sen adam geçemiyor be gücü kalmamış artık yetti be kafaya çıkan omuz omjuzda adamı dağıtan boğa gibi birine ihtiyacımız varken gene barosa güven helal size be

Beyler Ünal Aysal'a büyük başkan'a cidden teşekkür borcumuz var bence çok güzel kadro yapıldı hala eksikler var ama olsun tamamlanır.

Klübün menfaatleri içerisinde gelen-giden maliyetinde kafa kafaya bir tablo ile çok kaliteli kadro kurduk İNŞALLAH şampiyon oluruz

ya kardeşim sakatlığı minimize edilmişmi baros beleşçisine halamı güveniyorsun sen adam geçemiyor be gücü kalmamış artık yetti be kafaya çıkan omuz omjuzda adamı dağıtan boğa gibi birine ihtiyacımız varken gene barosa güven helal size be

Yeter kardeş baroş baroş şimdi açacam ağzımı ceza alacam hasarlımısın nesin anlamadım ki sabahtan beri konuşuyorsun bır bır bır yeter yahu anladık baroş beleşçi hiçbir katkısı olmadı takıma.Bunları nasıl gördün anlamıyorum ama tebrik ederim seni yeter sus artık

sanırım transfer olmayacak

Bence %100 olacak.

Ünal Aysal, İbrahim Kızıl, Adnan Öztürk TVde Roportaj verip hayırlı olsun diyorlarsa.

Ve buna ragmen Resmi sitede açıklama yoksa. Maximum 2, 2.5 saat içinde Bir Transferle birlikte açıklanacaktr Sercan :)

aman toni falan geleceğine transfer kapansın razıyım :D ama bi muntari veya keita fena olmazdı :D

usta Baroş bu sene 20 atar en az

53 Fransa Ligi

55 Premier Lig

83 La Liga

10 Ş.Ligi

18 Uefa Kupası maçı oynamış

16 Kez İspanya Milli Takımı forması giymiş bir oyuncuyu

Kimsenin küçümseme şansı yok ;)

Ellerine sağlık Güray. Bu verileri aldım ve Riera'ya her laf sokana "oku oku oku" diyeceğim :)

Takımda abi yokmuş , lider yokmuş. La daha ne olsun adam herşeyi-her ligi görmüş :) Senin haftasonları "vayyy" diye izlediğin liglerde çimlere çıkmış..

Heralde 1 yabancı hakkımız boş kalacak bence culio çok iyi bir yedek olabilirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt