Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sana çok basit bir soru sorayım,bu takımın ofansif orta saha oyuncusu kimdir.Soruma bir ekte yapayım kadrosunda ofansif orta saha oyuncusu bulundurmayan Avrupanın en büyük takımlarından birini örnek verebilirmisin.Yani öyle bir takım varmı?

Zekanı sınamıyorum sana net bir soru soruyorum,cevap Emre çolak varya vs gibi seviye altı şeyler olmaz umarım.Baktımki anlamakta güçlük çekiyorsun artık tek soru tek cevap düzeyine indim,yani seninleyim,buyur?

Yeter kardeş baroş baroş şimdi açacam ağzımı ceza alacam hasarlımısın nesin anlamadım ki sabahtan beri konuşuyorsun bır bır bır yeter yahu anladık baroş beleşçi hiçbir katkısı olmadı takıma.Bunları nasıl gördün anlamıyorum ama tebrik ederim seni yeter sus artık

alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım

Sercan hala neden acıklanmıyor?Acaba bu co-owned tarzı bi transfer yaptıgımız için prosedurleri uzun suruodur bu yuzden olabilirmi?

Bizzat Ünal Aysal söyledi LigTv'de Sercan'la transferi kapattık diyemiyoruz her zaman eksikler oluyor gibi gibi şeyler söyledi yani daha transfer olabilir de olmayabilir de :)

Bence %100 olacak.

Ünal Aysal, İbrahim Kızıl, Adnan Öztürk TVde Roportaj verip hayırlı olsun diyorlarsa.

Ve buna ragmen Resmi sitede açıklama yoksa. Maximum 2, 2.5 saat içinde Bir Transferle birlikte açıklanacaktr Sercan :)

İnsAllah ama ortalık çok durgun bu saatten sonra alacakları oyuncunun adı genellikle duyulurdu

alo akıllı ol o kadar ne ayaksın sen ben özgürce takımı için oynamayanb adamı yerin dibine sokarım anladım candan sevdiğim takımımı kendini vermeden oynayıp en çok patrayı alıp yan gelip yatacak bende susacam gelde susutur bakalım

:) kusura bakma renktaş ama hakkaten guldurdun beni ozellikle şu sustur bakalım kısmı:)

google transleta dili algılayamadı :(

supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...

bu isim en az baros kadar iyi... daha 10 saat var ugrasiyorlar....

isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim

yaman akıncı

ne iş acaba ? farfan mı yoksa :D

Culio ve Pino´yu nasil yollariz, resmen skandal diyorlar :D Bende dogal olarak diyorum ki, yahu ne kadar cok seviyormussunuz o kadroyu :D Hatta gecen seneki kadroyla simdiki kadroyu karsilastirdim, ben bi fark göremiyorum dediler :D Tam ceza almayi göze aldim ki, bende sigara ictim :D

Sana çok basit bir soru sorayım,bu takımın ofansif orta saha oyuncusu kimdir.Soruma bir ekte yapayım kadrosunda ofansif orta saha oyuncusu bulundurmayan Avrupanın en büyük takımlarından birini örnek verebilirmisin.Yani öyle bir takım varmı?

Zekanı sınamıyorum sana net bir soru soruyorum,cevap Emre çolak varya vs gibi seviye altı şeyler olmaz umarım.Baktımki anlamakta güçlük çekiyorsun artık tek soru tek cevap düzeyine indim,yani seninleyim,buyur?

Hala şu başarısız trasnfer politikasını ballandıranları anlamakta güçlük çekiyorum.

1,5 ay önce ne konuşuyorduk şu anda durum ne.

Culio gitti,stancu gitti,pino gitti,Arda gitti,o gitti bu gitti.

Yerine bu sürede gelen Riera ve Sercan!

Zeka problemi yoksa şu tablodan olumlu birşey çıkarılamaz be kardeşim.

Sana demem oki Ya var de yada bu işten vazgeç!

Çünkü sıktınız artık,ortada bok var illede bu çamur diyorsunuz!

Sİz buna inanmışsınız o ayrı,birde bu saçma düşünceye millette inansın diye çalışıyorsunuz,ne garip.

Heralde 1 yabancı hakkımız boş kalacak bence culio çok iyi bir yedek olabilirdi

Bence gerek kalmadı Culioya.Yeterince kadro derinliği sağlandı.Ekonomi de fazlasıyla düşünüldü.

Bu takımdan gitmesi gereken bikaç oyuncu daha kaldı.Onların da tasfiyesi zamanla yapılacaktır.Yerli Sol bek ve stoper sorunumuzu çözdüğümüz an sırtımız asla yere gelmez.Bir de sabri reyizi yurtdışına bi kulübe satabilirsek gerçekten çok mutlu olacağım.

Sabri-Servet-Balta değişikliğiyle bu takım yürür..

şu Sercan'a bir türlü ısınamadım ve beğenemedim futbolunu ama nedense içimden bu sene başarılı olacağını hissediyorum

Faydalı olacak gibi geliyor...bakalım hayırlısı olsun

yaman kim reyis :D
supriz "siyahi" isim listede ! forvet, isim soylememem sartiyla soylendi ama supriz oldu bana, beklemiyordum. uzulen olmaz. soru yok ltf...

bu isim en az baros kadar iyi... daha 10 saat var ugrasiyorlar....

isim solesem bir daha sureatima bakmazlar, ben siz ugrasildigini bilin diye soledim

yaman akıncı

ne iş acaba ? farfan mı yoksa :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt