Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

şimdi bittimi bu sezon da transfer nöbeti, ozaman inşallah hayırlı güzel bir sezon olur Galatasaray için der ve herkese iyi akşamlar dilerim, kendinize iyi bakın... :sad007:

ya o değilde şu fenneve iyice gıcık oldum ...şimdi biz bu totoşlara laf da mı söyleyemeyeceğiz? Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacaz ? ya ne saçma sapan bir fenerasyona sahibiz bu lig bu sene çok karışacak ...

ya o değilde şu fenneve iyice gıcık oldum ...şimdi biz bu totoşlara laf da mı söyleyemeyeceğiz? Allah'ın bildiğini kuldan mı saklayacaz ? ya ne saçma sapan bir fenerasyona sahibiz bu lig bu sene çok karışacak ...

sen bu ülkede,takımı ceza yiyecek diye,fenere şikeci demeyecek taraftar grubu tanıyomusun :D

şeref reyizz geldim deseneeeeee desenee deseneeeeeeeee

Ellerine sağlık Güray. Bu verileri aldım ve Riera'ya her laf sokana "oku oku oku" diyeceğim :)

Takımda abi yokmuş , lider yokmuş. La daha ne olsun adam herşeyi-her ligi görmüş :) Senin haftasonları "vayyy" diye izlediğin liglerde çimlere çıkmış..

Aslında bu yıl ki bütün transferlerimiz öyle Önemli Liglerde istikrarla oynamış oyuncular

Örnek yaşlı denen Ujfa geçen sezon yani 32 yaşında A.Madrid gibi bir takımda La Liga'da 32 maç oynadı.

105 Bundesliga

123 Seri A

92 La Liga

26 Uefa

13 ŞL

1 UEFA Süper Kupa

ve 78 kez Milli formayı giymiş

Yine Örneğin Eboue'ye kazma diyenler Eboue'nin 54 ŞL maçı yaptığını biliyorlar mı? FB'nin bütün takımını toplasan 54 ŞL maçı çıkmaz ;) 132 Premier Lig de cabası :)

Bence Sercan transferini açıklamak için diğer transferin bitmesini bekliyorlar. İkisini birlikte açıklayacaklar.

zenci istiyoruzzzzzzzzzzzzz zenci hem biz hemde volkan demirel :D

d6143fdfe4.jpg

beyler twitterdaki geyiğe bakın :D

AsamoahGyann3 Asamoah Gyan

YamanAkinci tarafından

@YamanAkinci Abi bittiyse transfer sezonu gelmiyorum ben?

1 dakika önce :asd: :asd: :asd:

Bu saatten sonra gelirse en fazla Yiğit Gökoğlan gelir.

Şeref Aydın nezamandır girmiyor ya bide çağatay vardı bari o girsede bişeler öğrensek belirsizlik öldürüyor beni

Sana çok basit bir soru sorayım,bu takımın ofansif orta saha oyuncusu kimdir.Soruma bir ekte yapayım kadrosunda ofansif orta saha oyuncusu bulundurmayan Avrupanın en büyük takımlarından birini örnek verebilirmisin.Yani öyle bir takım varmı?

Zekanı sınamıyorum sana net bir soru soruyorum,cevap Emre çolak varya vs gibi seviye altı şeyler olmaz umarım.Baktımki anlamakta güçlük çekiyorsun artık tek soru tek cevap düzeyine indim,yani seninleyim,buyur?

Hala şu başarısız trasnfer politikasını ballandıranları anlamakta güçlük çekiyorum.

1,5 ay önce ne konuşuyorduk şu anda durum ne.

Culio gitti,stancu gitti,pino gitti,Arda gitti,o gitti bu gitti.

Yerine bu sürede gelen Riera ve Sercan!

Zeka problemi yoksa şu tablodan olumlu birşey çıkarılamaz be kardeşim.

Sana demem oki Ya var de yada bu işten vazgeç!

Çünkü sıktınız artık,ortada bok var illede bu çamur diyorsunuz!

Sİz buna inanmışsınız o ayrı,birde bu saçma düşünceye millette inansın diye çalışıyorsunuz,ne garip.

Senle tartismak istemiyorum kardes. Uzayip gidiyor cünkü.

Ama

1. Hagi gibi amatör bir TD´yi Türkiye´nin en büyük hocasiyla degistirdik (Grande Terim)

2. BAM ortasahamizi Melo - Selcuk - Eboue gibi cok kaliteli adamlarla degistirdik

3. Ayhan, Serkan, Sarp, Baris gibi cok yeteneksiz Türk futbolculari gecen sene imrendigimiz Trabzonspor orta sahasiyla degistirdik. Yerli alternatifi olarak (Engin - Ceyhun vs)

4. Selcuk gibi Türkiye´nin en önemli Türk futbolcusunu transfer ettik

5. Sercan gibi senelerdir herkesi pesinden kosturan cok yetenekli bir yerli forvet transfer ettik

6. Dünyanin en iyi 3 genc kalecisinden birini transfer ettik (Muslera)

7. Forvetsiz hücum hattimizi güclendirdik

Ya sen daha ne istiyorsun ya? Ne doymaz adamsin be kardes ya :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt