Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Resmi siteyi takip edin

ne zaman girişe Aslantepe resmi kondu

bilin ki transfer açıklanacak

haydi takibe

:)

bi ara schalke falan istiyordu.iyi bi fiyata iteleyebilirsek yurtdışına çok kral olacak :D

sabrinin amatörlüğünü Real madrid maçında çok net gördüm.Amaçsız,deli gibi boş koşan,bütün topları kaptıran.Çok kötüydü çok..

Ki bu kadroda çok zor yer bulur.belki arada devşirme sağbekliğine devam eder.Allah korusun eboue sakatlanırsa ortasahada arada işe yarar.Bence bu kadroda sabriye ihtiyaç kalmadı.sadece iyi bir yedek olur.Daha da kendini geliştiremez zaten.

Sabri orta saha'da olmuyor; o bölgede pres gücü yüksek bir oyuncu oynatmak istediğinden Fatih hoca orda eboue'yi oynatır diye düşünüyorum. Sağ bekte ujfalusi iyi oynuyor ama ujfa bekte iken göbekte çok sıkıntı çekiyoruz. Bu sezon yine sabri birçok maçta ilk 11 oynar ama gelecek sezon eboue sağ bek'e geçer; 2 tane sağlam stoper , 2 sol bek ve 1 tane orta saha oyuncusu alınırsa sabri satılmalıdır. Bir de düşünüyorum da sabri'yi yurt dışında izlemek acayip güzel olur :D

Sercanın henüz açıklanmamasının sebebi Musanın Bursayla henüz anlaşmamış olmasıdır diye tahmin ediyorum.

Açıklayın artık şu sercanı valla korkuyorum zaman gecicek alamıcaz adamı fln:)

Abi ne olur,kulagıma söyle
dedikodu.gif

:D:D

Eğil a................... kimse duymadı çaktırma:D

O degilde, Orduspor cok iyi bir takim kurdu bence. Kendi caplarina göre. Tebrik ederim. Kesinlikle düsmeyecekler

pınar başkana transferi sormuş devre arası falan var demiş sanırım 1 yabancı hakkı kullanılmayacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt