Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bence bu saatten sonra transfer olmazsa da yönetim gayet iyi bir transfer politikası uyguladı.

Selçuk ve Sercan gibi iki iyi oyuncuyu alarak dibe vuran yerli kalitemizi bir seviye üste çıkardık. Ceyhun ve Engin gibi kalbur üstü iki yerli alternatif oyuncu aldık...

Melo, Riera, Elmander, Eboue, Ujfa, gibi hem Kaliteli , hem tecrübeli, hemde kemik gibi sağlam son yıllarda çektiğimiz sakatlık sorunundan sonra bu oyuncular çok iyi oldu.

Muslera gibi Türkiye'nin en iyi kalecisi hatta Dünya'nın sayılı kalecilerinden biri olabilecek bir transfer gerçekleştirdik...

Beyler biz Sercan'ı fener Yobo Bienweu Niang'ı niye açıklamadı daha transfer sezonu uzadı mı yoksa :eek:

son saatler sizlerle bu nöbeti tutmak güzeldi :D bu başlık sayesinde üye oldum buraya :D

sercan neden açıklanmadı yahu :)

Keske balotelli gelse. ne yardirirdi aslan parcasi be. yedigi ictigi helal olsun derdim valla... :D

saat 00.00 olsada içimizdeki küçükte olsa beklentide bitse ya off

Hamit gelsin bi de sol bek alla allaallalala

Ben gelecek için çok umutluyum.

Sizce Meloyu alabilecek miyiz?

Buradan forum yöneticilerine bir tavsiyem var.

Forumumuzun tüm üyeleri için bir başlık daha açılsın.

herkesin kendine ait bir sayfası olsun.Herkes orada kendini tanıtsın.Hem birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olsun.Bazı forumlarda bu tarz birşeyler var.Ve çok daha başarıya ulaşmış durumda.Bu bir başvurudur.Arzederim :D

https://www.gscimbom.com/forum/gscimbom-cafe/2902-gscimbom-tanisma-alani.html

Ayri ayri sayfalar da garip olur. :)

-------------Ufuk----------------

Sabri---Servet---Gokhan---Hakan

----Yekta---Ceyhun---Selcuk----

Kazım----------------------Engin

-----------Sercan---------------

Turk 11'imiz... Gayet iyi bence...

Buradan forum yöneticilerine bir tavsiyem var.

Forumumuzun tüm üyeleri için bir başlık daha açılsın.

herkesin kendine ait bir sayfası olsun.Herkes orada kendini tanıtsın.Hem birbirimizi daha yakından tanıma fırsatımız olsun.Bazı forumlarda bu tarz birşeyler var.Ve çok daha başarıya ulaşmış durumda.Bu bir başvurudur.Arzederim :D

Güzel bir fikir ama 750-1000 mesajın üstündekilere açılsa daha iyi olur, hani kuşu var zebrası var ayıklamak gerekir.

Keşke , Pino yada Culio takım kalsaydı bjk , ts +10 yabancıyla oynuyor biz 6+1

çok sinirliyim adamalr allem ettiler kallem ettiler sercanla kapadılar transferi yazıklar olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt