Transfer Nöbeti - ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

4,000. mesajının hatırına şu avatarını değiştirsen olur mu :D ... Bu foruma üye olduğumdan beri aynı avatar 'ın var. Avatar'daki bayanın değişik bir pozunu koyabilirsin hiç olmazsa :D
:DMahsun Kırmızıgülün parcasını koyuyummu renkdas,en güzel cevab orada:D

firatgunayer fırat günayer

Gyan:''Bir Türk kulübünden transfer teklifi var.İlgilerinden dolayı gururlandım, ancak transfer kulübüm Sunderland'e bağlı"

-------------Ufuk----------------

Sabri---Servet---Gokhan---Hakan

----Yekta---Ceyhun---Selcuk----

Kazım----------------------Engin

-----------Sercan---------------

Turk 11'imiz... Gayet iyi bence...

Zan yerine genç ve iyi bir stoper lazım işte. S.Aziz en büyük adayım.

Solbeke de Çağlar-Hakan'ın bu seneki performansına göre 1 isim alınmalı.

Ben hala son dakika transferi yapacagimizi düsünüyorum. Bu sessizlik hayra alamet degil

Ben olsam pinoyuda culioyuda takımda tutardım.Zaten cok bi para almıyorlar yıllık. Zaman zaman faydalıda olurlardı takıma.Ozellikle hucum hattında pino gibi bi oyuncuya ihtiyacımız olabilir.

Culio ve Pino kalmalıydı.. Yıllık ücretleri çok fazla değildi.. Alternatif olarak kesinlikle kulubede olmalıydı.. Onun dışında geçen seneyi düşünürsek çok güzel bir kadromuz oldu..

Hamit gelsin bi de sol bek alla allaallalala

Ben gelecek için çok umutluyum.

Sizce Meloyu alabilecek miyiz?

Bak şimdi, Melo'nun üç yıllık kontratı var, iki sene kiralık kaldı mı bir. 13 bonservisi vardı kaldı mı 6. Yaşı 28 di oldu mu 30, bonservisi 6 idi, oldu mu 4. Paşa paşa alınır isterse :)

Saat 20.18 ve Sercan hala açıklanmadı ve transferin bitimine 3.20 dakika var.:)

Bak şimdi, Melo'nun üç yıllık kontratı var, iki sene kiralık kaldı mı bir. 13 bonservisi vardı kaldı mı 6. Yaşı 28 di oldu mu 30, bonservisi 6 idi, oldu mu 4. Paşa paşa alınır isterse :)

En sonunda 40 yapar diyeceksin sandım, şu an yaşadığım hayal kırıklığını tarif edemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt